2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 17. syyskuuta 2020

Niiden ottamisesta tulee

Tällä kertaa idiopatiaansa hokevat ylipuoskarit maan ääristä (Lapista ja Hus-Helsingistä):

Korona ja syysflunssa samaan aikaan? Infektiolääkärit muistuttavat kahdesta tärkeästä varotoimesta: ”Niiden ottamisesta tulee ehdottomasti huolehtia”

Kiva cliffhängeri tuossa otsikon lopussa. En tarjoa linkkiä sen selvittämiseksi, mitä "niillä" tällä kertaa tarkoitetaan [oletettavasti puhutaan rokotteista] – koska kyseessä on jälleen kerran letaali satuiluartikkeli, jolla mainostetaan lääketeollisuutta, joka tällä loputtomalla – ilmaisella ja kaikin tavoin rikollisella – mainostuksella kääriikin aivan julmetusti tuohta meidän kaikkien selkänahasta.

Korona ja syysflunssa on sama asia. Virusteorian piirissä halutaan tehdä asioista tarpeettoman monimutkaisia, koska tarpeettoman monimutkaisista himmeleistä saa suhteettoman paljon rahaa.

Tätähän puoskarit eivät koskaan muista mainita: D-vitamiini, ja C-vitamiini; näillä pääsee melkoisen loitolle sekä "koronasta"™ että "syysflunssasta"™ [huomattakoon tuo epiteetti: syys-. Sitten tulee talvi- ja kevätflunssa – kunnes on kesäflunssan aika. Ehkä jossain kohtaa, kun brändäily kunnolla saadaan käyntiin, jokaiselle viikolle dedikoidaan oma flunssansa, jonka "molekyylirakenne on hiukan mutatoitunut"...]. 

Toki yleisterveyden kannalta paras tulos tulee sillä, että tekee kaiken, mitä Terrorin ja Hysterian laitokselta ehdotetaan, juuri päinvastoin – koska medikaalimafian maagiset mikroskoopit ovat oikeasti kaleidoskooppeja, joiden muodostamia häkkyröitä hierofantit tulkitsevat. 

Ja jos lääkäri alkaa neuvoa ruokavalion suhteen, muistuta että hänellä ei ole minkäänlaista pätevyttä sen(kään) suhteen. Hänellä nimittäin ei ole, jos tämä jollekulle vielä on uutinen.
Markku "Bro-Science" Broas myhäilee tyytyväisenä, sillä hänetkin on vakionaamoitettu meedioston rotaatioon HUSsin ja THL:n ylipapiston muassa. Nyt on kivaa.
Flunssakausi jyllää Suomessa ja influenssakausi on vasta edessäpäin. Infektiolääkärit kertovat, millaisia riskejä on, jos sairastuu samanaikaisesti sekä flunssaan että koronaan.
Niin kertovatkin, erityisesti riskeistä tarinoivat – noista "suattaapi olla että sattuu, taekka sittevvoipi olla ettei satukkaa" -tyyppisistä prognostisaatioista.

Se, että näiden "asiantuntijoiden" "hoidot" eivät koskaan paranna ketään, ei vain millään riitä todistamaan sitä, että tyypit eivät tiedä yhtikäs mitään? Se, että prognoosit on aina täysin pielessä, ei soita minkäänlaisia hälyytyskelloja?

Eipä tietenkään, koska ihmiset ovat pohjimmiltaan pelkureita, ja ylipapisto pitää huolen siitä, että pelättävää riittää. Tämä kultti elää pelosta: suoritetaan riittejä, joista ei ole mitään hyötyä – mutta sitäkin enemmän haittaa, jotta pelon määrä saadaan kumuloitua. 

Ilmastokultti messuaa, koronakultti messuaa... Ja missään kohtaa ei näiden rituaalien tiimellyksessä katsota mitä oikeasti voidaan tehdä – eikä varsinkaan sitä mitä ihan ehdottomasti olisi syytä tehdä, siihen kun liittyy näiden huijarien defenestrointi. 

Näennäiset "toimet" vievät kaiken hapen infosfääristä, ja holhoamiseen tottunut valtaväestö laahustaa sinne mihin paimennetaan – mitä nyt joku välillä vähän ölisee holhoamisen laadusta: "Ens vaaleissa kyllä äänestän jotakuta muuta, ja oletan tällä voimakkaalla kannanotolla asioiden muuttuvan yhtään! Ehkä jopa vaihdan puoluetta jos ei mikään muutu niin kuin koskaan ei!"
HUSsin pressirotaatiossa on sitten tämännäköinen tyyppi tällä kertaa.
En edes vaivaudu kommentoimaan näiden puoskarien horinoita. Sen sijaan ohjaan johonkin, missä on otettu selvää miten flunssarokotteet aiheuttavat kaikenmoista (kaikki väitteet on lähteistetty, että siitä vaan debunkkaamaan, rokoteuskovaiset):
What connects the countries of Belgium, Peru, the UK, Spain, Italy, Chile, Sweden, the US, Mexico, and France?  These countries, the top ten in COVID-19 mortality (as of August 24, 2020, according to Johns Hopkins), all injected more than 49% of their elderly populations with the flu vaccine
Toki noissakin kaikissa tutkimuksissa edelleen kuvitellaan virologian olevan muka jotain muuta kuin demonologiaa – mutta allopaattien oman fantasiakehyksen sisälläkin jokainen allopaattien hokema on osoitettavissa hyvin helposti aivan päättömäksi dadaksi. 

Kuten olen tässä viimeistäänkin tämän vuoden koittanut tolkuttaa: rokotukset on uskomushoitoa, josta on vain ja ainoastaan haittaa. "Rokotusvastaisuus" on – paitsi hiljentämiseen käytetty leimakirves, myös – faktojen osoittamista; jotain mitä meediosto ei hallitse ollenkaan.

Ei kommentteja: