2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 23. huhtikuuta 2020

Tulppia ja tiaisia

Koronatekniikan Paniikkimaailma turvautuu jälleen läpitunkemattomaan jargoniin (otsikon tuolla puolen):

Tutkijat saivat selville, millaisiin soluihin koronavirus todennäköisemmin iskee

Eivätkä saaneet. "Virus" [suom. "myrkky"] on pätkä rna:ta. Meiltä jokaiselta löytyy irto-rna:ta joka hetki. Se ei aiheuta mitään, mutta jos se sekoitetaan eksosomiin, se itse asiassa korjaa ongelmakohtia soluissa. 

Lääkitys sitten taas tuhoaa tämän prosessin, ja sairastuttaa ihmisiä – mutta siitähän tämän sairaalajärjestelmänä tunnetun huumekartellin toiminnassa onkin kyse: lisätään kysyntää, jotta voidaan lisätä myyntiä. Lehdistö mainostaa ilmaiseksi.

Nuorsuomalaisten Iltakoronasanomissa ronkitaan samaa epäaihetta tällä kertaa näin:

Ylilääkäri Asko Järvinen Ylelle: Osa väestöstä pitäisi saada sairastumaan koronaan

Tämä on toki mahdotonta, koska virukset eivät tartu eivätkä aiheuta sairastumista. ...Rokotukset tosin aiheuttavat, joten flunssapiikeillähän tuo on hoidettavissa.

Ja Nuorsuomalaisten Pääkoronapaniikkipornolehti lietsoo sitten vielä laajemalla haromisella:

Saksassa tuhansien sinitiaisten joukkokuolemia kahden viikon aikana, oireina hengitysvaikeuksia

Joukkokuolemien syyksi epäillään keuhkokuumetta aiheuttava bakteeritautia.
Tällä kertaa puhutaan bakteeritaudista, mutta otsikko luonnollisestikin tökkii sitä "se tarttuu ihan mihin vaan se korona™!" -nappia.

Tekniikan Hysteriamaailma jatkaa myös ihan uusille laduille:

Koronaviruksen aiheuttamat veritulpat voivat olla yksi taudin pahimmista tappajista – Ilmiön syy on vielä osin mysteeri

Körönä pystyy mihin vaan; se voi aiheuttaa aivan mitä tahansa. Se ei noudata mitään logiikkaa, mutta se tappaa, koska se on viekas ja pahantahtoinen.

Luonnollisestikin Ruotsin ei-hysterisoivaa linjaa ronkitaan, jotta oman maan mengelöinti saisi pidettyä yllä jonkinmoista uskottavuutta:

Kaksi virhettä vie pohjaa Ruotsin laumasuojaväitteiltä: viranomainen laski väärin ja verinäytteet sekoittuivat

Kuinkahan moni viranomainen tässä viimeviikkoina on "laskenut väärin"? Mitkään lukemat eivät täsmää; koko maailma on pysäytetty kausiflunssan takia. ...Mistä on toki se hyvä puoli, että vuosittainen kokonaiskuolleisuus on laskenut, koska ihmisiä ei enää päästetä sairaaloihin saamaan "hoitoa".

Propaganda toimii parhaiten, kun lukijat pidetään täydellisen hämmennyksen vallassa – ja tätä tavoitetta pommitetaan psykoottisella vimmalla lakkaamatta. Elämme käsityskyvyn ylittävän idiotismin aikaa – jota tosin on rakennettu vuosisata, joten sukupolvien myötä kumuloitunut, ruumiita kylvävä medikaalikultti on juurtunut hyvin, hyvin syvälle kollektiiviseen aivokuoreen. 

Vaikuttava saavutus sinänsä. Täydellisen mielisairas monumentti, jota tulevat sukupolvet – jos tästä joskus järjiinnytään – voivat tutkia kauhunsekaisen ihastelun vallassa.

Ei kommentteja: