2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 18. huhtikuuta 2020

Journalismin synkät rajapyykit

MTV3:n koronapaniikkipornouutiset hekumoi:

Uusi synkkä rajapyykki saavutettu – maailmassa on nyt kuollut 150 000 koronavirukseen, tartuntoja on yli 2,2 miljoonaa

Eli kokonaista 0,0019230769 prosenttia on menehtynyt johonkin, joka on todnäk valheellisesti nimetty "koronavirukseksi" – joita niitäkin on lukuisia muita kuin covid-19 – jos siis haluaa uskoa tähän näkymättömään viholliseen, jota tosiaan kukaan ei ole koskaan onnistunut eristämään, mutta jolla koko maailmasta on onnistuttu tekemään kommunistinen internatsigulag.

Jos välttämättä halutaan uskoa tuohon 150000 koronakuoleman™ fantasialukuun, sekään ei olisi kolme vuotta sitten ylettynyt kolmeen prosenttiin kuolinsyiden joukossa. Tässä on toki vielä loppuvuosi aikaa, mutta koska epidemiat menevät aina kuudessa viikossa ohi vaikka miten panikoitaisiin...
Jostain kumman syystä tilastoja on nykyään täysin mahdoton liittää netistä (minkähän ihmeen takia?) – joten tässä kuvakaappaus.
Varmistettuja tartuntoja on maailmalla jo yli 2,2 miljoonaa.
Jep jep, "varmistettuja". Kummasti tämä sama luku tulee koko ajan vastaan: ameriikoissa piti kuolla 2,2 miljoonaa (paitsi että lukua jouduttiin ruuvaamaan reippaasti alaspäin)...  Toki odotettavissa on se infomöösi "toinen aalto", jolloin ihmiset tullaan sulkemaan uudestaan arestiin – jahka ensin on melkein päästy normaalin elämän makuun (koska psykologinen vaikutus on suurimmillaan juuri silloin kun ihmiset kuvittelevat tilanteen olevan ohi).

Saksassahan on menty suoraan stasilinjalle: lääketieteen alan asianajaja kyseenalaisti natsihenkiset koronatoimet™, joten polliisit kuskasivat hänet psykiatriselle osastolle. Vastaava tapaus löytyy myös Itävallasta (mutta löydäpä tuota mistään päin nettiä – myöskään duckduckgo ei enää toimi [mikä olikin vain ajan kysymys]); bolshevismi voi paksummin kuin koskaan.

Ei kommentteja: