2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 28. huhtikuuta 2020

Pedon kitaan (ja takaisin?)

Seuraava tulee vaikuttamaan ylettömän paranoidilta, mutta hypoteettinen skenaario:

Kuten joku ehkä muistaa, maailmaa pihdeissään pitelevä rikollisjärjestö, sairaushuoltamoketju, löysi allekirjoittaneesta uinuvan tuberkuloosin. Kyseinen "tauti" ei tee mitään, ja se todennäköisesti injektoitiin skidinä rokotuksessa – mutta kun fasistivaltiossa eletään, kyseinen bakteeri häädetään elämäntappajilla [antibiootit] väkisin. Siis pakolla. Jos en olisi suostunut kuuriin, olisin löytänyt itseni osastolta, jossa temppuhoidettaisiin tuota näkymätöntä vihollista vielä näkymättömämmäksi. Koska eräiden mielestä ihmisoikeudet ovat vain... kuollut kirjain tai jotain.

Käyn huomenna antamassa (toivottavasti) viimeisen verikokeen, mutta paranoidiskenaario näyttää tältä:

Hoitaja kysäisee, josko haluaisin otattaa myös covid-testin, kun nyt kerran paikalla olen, eikä koko mestassa juuri muutakaan toimintaa ole. Vastaan, etten halua. Todennäköisesti en osaa olla hiljaa testien luotettavuudesta tai kaiken järjenvastaisuudesta. Huoneeseen kävelee joku vähän rotevampi hoitaja (tai ehkä hän oli siellä jo valmiiksi). Tullaan hetken "keskustelun" jälkeen siihen tulokseen, että en ajattele selkeästi, joten en voi enää päättää omasta hoidostani. Minut otetaan oman turvallisuuteni vuoksi osastolle, ja testataan väkisin. Käy ilmi, että kappas, täällähän on kuin onkin ninjavirus. Pari päivää myöhemmin otsikoissa on lakoninen maininta alle viisikymppisestä oireettomasta miehestä, joka otti ja kuoli körönään.

Kuulostaa ehkä vähän ekstriimiltä? Todnäk näin ei käy – mutta toisaalta yhteiskunta rullaa jo vapaavaihteella kohti kaaosta, joten on vaikea arvioida miten järkipuoli meininki sairaaloissa tällä hetkellä vallitsee.

Kirjoitan varmaankin aamulla vielä jonkun pläjäyksen, mutta jos sen jälkeen ei enää kuulu mitään... No, korona on taas löytänyt uuden mutaation.

Kuten sanottua: en oleta näin käyvän – mutta näen mahdollisena... kaikenlaista.
Koronatoimia El Salvadorissa – jossa onkin ollut kokonaista 8 "varmistettua koronakuolemaa"
Vaan mikäpä menisi paranoian kanssa kivasti alas? Esoteria. Joten kerron taas, miksi mitkään fasistioperaattorien kehittämät mengelöinnit eivät lopultakaan juuri hetkauta:

Me olemme käyneet täällä lukemattomia kertoja, ts. olen nähnyt tämän kaiken jo moneen kertaan. Ihmiskunta vain notkahtaa aina silloin tällöin täydelliseen mielivaltaan, josta seuraa melkoisen rumaa jälkeä – ja fasismikehitystä todistavat eivät vain yleisesti ottaen tajua mitä tapahtuu ihan naaman edessä. He eivät kerta kaikkiaan usko, että se, mitä ihan selvästi tapahtuu, voisi mitenkään olla juuri sitä miltä näyttää.

Joten jos satun havahtumaan siihen, että yhtäkkiä päädynkin koronatilastojen täytteeksi, tulen olemaan lähinnä kyllästynyt. Voi olla, etten palaa enää seuraavaan elämään; tämä kaikki alkaa nimittäin olla melkoisen tylsää seurattavaa.

Ymmärtäkää oikein. Tähän tekstiin ei kannata lukea sellaista mitä siinä ei lue. Meitsillä ei ole mikään kiire mihinkään, enkä – sanottakoon nyt vielä kolmannen kerran – näe paranoiaskenaariota todennäköisenä, vaan ainoastaan mahdollisena. 

Ja kun moni nyt on isi&ättä-valtion toimilla saatu lietsottua kuolonkauhun valtaan, sanon vain: olet nähnyt sen moneen kertaan. Olet vain unohtanut.

Mikä tosi noloo: olen koittanut pitää tiettyä älyllisyyden illuusiota yllä, ja moni cerebraalisempi ihminen viimeistään tästä tekstistä rupeaa kuvittelemaan, etten olekaan intelletkuelli – koska siis spirituaaliset aspektithan eivät kuulu järkevään ajatteluun. "Ihan kohta tyyppi rupeaa varmaan horisemaan jostain jeesuksesta!" Se vasta olis noloa – mutta ehkä reinkarnaatioon uskominen on vain porttihuume täyteen hihhuliuteen?

Ehkä en vain tajua olevani kauhusta kankeana ja haromassa Toivoa mistä hyvänsä kuin hukkuva oljenkorsista? Olenhan pitkin matkaa maalaillut kaikenmoisia foliohattuiluja, joten ehkä olen vain sekoamassa?

Niin. Mene ja tiedä. Kerrankos sitä. Se voisi kyllä tehdä elämästä huomattavasti paljon mielenkiintoisempaa (paitsi että sairashuoltamoketju kyllä pitäisi huolen, että tunnelma latistuisi kemiallisesti hyvin pian. Ilonpilaajat.)

1 kommentti:

kasbach kirjoitti...

Huh, selvisin hengissä. Voin lakata syömästä elämäntappajia; tauti, joka ei muutenkaan tehnyt mitään, on manattu pois – joten voin loppuelämäni olla menemättä noihin laitoksiin ikinä enää.

Kauhua oli lähtiessäni tarjolla. Nimittäin sinne luonnollisestikin rakennettiin pieniä kopperoita – oletettavastikin kauhistuttavan toisen aallon varalle – ja kävellessäni tilasta ulos kuulin rakentajan aivastavan kerran jos toisenkin. Olen itse kerran melkein aivastanut kaupassa, mutta onnistuin välttämään tuon kauhunkylvämisen (koska hallitsen muinaisen aivastuksenpidätystaidon) – sekä lynkatuksi tulemisen siinä sivussa.

Vain yhdellä oli labraan tullessa maski, mutta aika lailla jokainen hinkkaili käsidesiä (joka siis HEIKENTÄÄ IMMUNITEETTIA), jota olikin joka nurkassa tarjolla. Olen ihan varma, että (kun se kauhistuttava toinen aalto tulee, koska ihmiset ovat hinkanneet sen immuniteettinsa ohueksi kuin harso) jos joku teurastajantakkiin pukeutunut virologiaan vihitty ehdottaa sitä jo aiemmin odottelemaani kaulapantaa turvavaljaaksi, kaikki maski-ihmiset hankkivat heti kuristus-mallin.

Seuraava vaihehan on sitten "koronapaituliksi" brändätty pakkopaita, jotta kukaan ei vain voi koskea mihinkään. Tämän jälkeen voidaan kivasti lanseerata koronapirtelö, joka on valmistettu torakoista ja mukillisesta sokeria – jonka varsinainen innovaatio on toki se, että sen juomiseen ei tarvita käsiä. Ehkä se toimii kasvojentunnistuksella, jota varten tarvitaan kännykkäappi, mutta sekin tulee automaattisesti ja pyytämättä (ja säilöö biotunnistetiedot turvallisesti pilveen, ehdottomasti niin, että tietoja ei käytetä mihinkään ikinä)?

Aijai, tulevaisuus näyttää siis niii.iiin ruusuiselta.