2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 17. huhtikuuta 2020

Afrikassa kuolee todennäköisesti

Tällä kertaa riemuidioottien joukkoon ilmoittautuu Teemu Juhola YLEis-hysteria-pandemia-porno-julkaisussa:

YK: Vähiten tuhoisan skenaarion mukaan korona tappaa Afrikassa ainakin 300 000 ihmistä, pahimmassa skenaariossa kuolleita on miljoonia



Afrikassa on toistaiseksi vahvistettu vasta noin 20 000 koronavirustartuntaa.
Mallinnuksia, jälleen kerran. Nämähän toimivat täydellisesti sekä ilmastoskientologiassa että epidemiologiassa.
Afrikassa kuolee todennäköisesti ainakin 300 000 ihmistä koronavirukseen ilman riittäviä turvatoimia, arvioi YK:n alainen Afrikan talouskomissio UNECA.
Afrikan talouskomissio kertoo miten plandemia tulee etenemään – koska talouskomissiot on yleensä sekä virologian että epidemiologian asiantuntijoita. Mitä tarkoittaa "ilman riittäviä turvatoimia". Saisiko tähän yksiselitteisen vastauksen, joka ei riipu kulttuureista eikä mistään muustakaan?

Huomattakoon että tässä dystopiassa, joka ei tule toteutumaan, puhutaan huikeasta 0,2 prosentin vainaatiosta. Kieltämättä se on toki suurempi kuin Suomen 0,0014836865 prosenttia (joka se toki on hir-VEEN hyvä peruste maanlaajuiselle konkurssi- ja työttömyysaallolle, ja kaikelle mitä pakotettu eristys [jota vankilassa pidetään pahimpana rangaistusmuotona] saa aikaan kollektiivisessa psyykessä) – mitä toki on mahdoton sanoa, koska covid™-tapaukset tilastoidaan aivan miten sattuu, jos ylipäätään ovat olemassa (ja kaikki viittaa siihen, etteivät ole).
Afrikassa epidemia alkoi kuitenkin muuta maailmaa myöhemmin.
Miksi? Tiedetään paljonko tulevaisuudessa vähintään tulee kuolemaan taikavirukseen, joka ehkä on olemassa, joten tokihan osataan selittää miksi Afrikka, tuo melkoisen väkirikas valtava mantere on luvuissa jäljessä?
Maailman terveysjärjestö arvioi torstaina, että kymmenen miljoonaa ihmistä voi sairastua mantereella seuraavina kuukausina.
Mmhmm? Mitähän Kill Bill Gates O'Hellin omistama WHO mahtoi arvella keskiviikkona? Entä tänään? Kuukausi sitten? Oikeasti kiinnostaisi nähdä kaikki arviot rinnakkain. 
UNECA:n mukaan Afrikkaan tarvitaan välittömästi sata miljardia dollaria kriisiapua ja velkahelpotuksia.
Tasan sata miljardia? Afrikkalainen järjestö heittää tasaluvun pöytään, koska tismalleen sata miljardia parantaa körönän?
Järjestö on teettänyt neljä mallinnusta koronaviruskriisin vaikutuksista Afrikassa. Pahimmassa skenaariossa korona tappaisi 3,3 miljoonaa ihmistä. Pahin skenaario perustuu kuitenkin tilanteeseen, jossa suojatoimia ei toteutettaisi lainkaan.
Suurimassa osassa Afrikan maita on voimassa erilaisia rajoitustoimia, kuten liikkumisrajoituksia. Reilussa kymmenessä maassa virus ei tiettävästi ole BBC:n mukaan lähtenyt vielä leviämään.
Neljä mallinnosta? Mitkä mahtavat olla parametrit? Etteivät vain satu olemaan salaisia, kuten tapana on? 
Vähiten tuhoisa skenaario perustuu siihen, että mantereella onnistutaan varotoimissa. Tuolloin uhreja olisi arvion mukaan 300 000. Sairastuneita olisi 123 miljoonaa, joista 2,3 miljoonaa joutuisi sairaalahoitoon.
"...että mantereella onnistutaan varotoimissa"? Mitä tämä tarkoittaa? Mitkä ovat ne toimet, jotka tulevat onnistumaan koko mantereen laajuisesti? Anskumä arvaan: karanteeni™. Ja rokotukset – joilla on ainakin keniassa onnistuttu steriloimaan aivan järjetön määrä väkeä. Ja ylipäätään ympäri Afrikkaa on aiheutettu halvaantumisia, ja luonnollisestikin kuolemia. WHO on ihan itse joutunut tunnustamaan, että suurin osa kaikista poliotapauksista johtuu nimenomaan rokotuksista – mutta ongelmahan ei pääty poliorokotuksiin.

Afrikassa on hyvin laajamittaisesti testailtu kaikenmoista: esimerkiksi kaikki ebola"epidemiat" on sattumoisin ilmaantuneet kilometrin säteellä kulloisestakin (amerikkalaisten) biolaboratoriosta. Itse asiassa amerikkalaisilla on noita laboratorioita ympäri pallon nelisensataa (mm. Wuhanin se labra teki kiinteää yhteistyötä erinäistenkin jenkkimestojen kanssa: Fort Detrickin kanssa tietystikin, ja Harvardin, Yalen...). Joka kolmas päivä jostain laboratoriosta livahtaa ulos jotain, jota ei todellakaan pitäisi päästää ihmisten ilmoille.

Kellä tahansa epidemiologilla on tiedossa, että nämä "pandemiat" tussahtavat aina kuuden viikon jälkeen: siinä kohtaa on komorbiditapaukset saatu törmäytettyä vanhainkodeissa ja noin pois päin.
Viruksen torjunta on Afrikassa kuitenkin erittäin vaikeaa, koska suurella osalla köyhästä väestöstä ei ole samanlaisia mahdollisuuksia huolehtia käsihygieniasta kuin vauraissa maissa.
Vedetäänkö tässä nyt mutkia vähän taas suoraksi? Käsihygieniasta? En nyt sano, etteikö tuo olisi osa tiettyä terveyspohjaa... mutta siis tämäkö siellä eniten huolettaa? Käsien pesu?
Myös sairaalapaikkoja on Afrikassa väkilukuun suhteutettuna vain murto-osa siitä mitä Euroopassa.
Onnelliset! Kai kirjoittaja on pannut merkille, että (niiden tosiluotettavien tilastojen mukaan) Euroopassa on enemmän koronaa kuin missään muualla? Tosin tiettävästi ainakin briteissä kaikki valehdellutkin tapaukset lasketaan tuplana, ja Italiassa "varmistetuista" tapauksista enintään 12% oli jossain määrin valideja – mutta silti: ihmiset kuolevat lähinnä "hoitoihin"... 
Sairaanhoidon taso on monin paikoin alhainen. Ongelmia aiheuttaa myös se, että yli puolet kaupungeissa asuvista elää ylikansoitetuissa slummeissa.
Mmm. Voisikohan olla, että ne slummit on vähän isompi ongelma kuin tämä mörköpöpö – jonka olemassaolosta edelleenkään ei ole onnistuttu osoittamaan ensimmäistäkään todistetta? Mutta tokihan on hyvä suunnata huomio sinne muualle kun vähitellen täällä alkaa se kuusi viikkoa tulla täyteen, ja mitään ei ole näyttää koronafasismin terveysvaikutuksista. Eikä varsinkaan noista mallinnoksista – paitsi aivan mielipuolisia ylilyöntejä.

Ei kommentteja: