2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 24. huhtikuuta 2020

Ratasihmisten lapset ja kaikennielevä "kriisi"

Miksei kukaan koskaan ajattele lapsia?

Maailman lapset ovat koronakriisin unohdettu uhri – koulujen suljettua ovensa miljoonilta puuttuu päivän tärkein ateria

"Koronakriisin™" unohdettu uhri on ihmisoikeudet. Medikaalifasismi on tuhonnut aivan kaiken leluviruksella, jota syytetään kaikesta siitä mitä byrokraattien päätökset on aiheuttaneet (ja tulevat aiheuttamaan). Ei syytetä ihmisiä, syytetään "näkymätöntä vihollista". Ei korjata ongelmakohtia, koska ne on haudattu niin syvälle rakenteisiin että aivan liian monen toimeentulo riippuu juurikin näistä ongelmakohdista. 

Ei ole olemassa koronakriisiä; on vain vallasta humaltuneita organisaatioita – etunenässä WHO, jota siis johtaa terroristi, joka ajoi oman maansa enemmistön nälkäkuoleman ja koleran välimaastoon, ja sitten keksi (ilman minkäänlaista pätevyyttä) olojen naamioksi uuden taudin jota esitellä rajojen ulkopuolelle. Ja palkan tälle terroristille maksaa Kill-Bill, joka haluaa rokottaa kaikki maailman ihmiset – vuosittain. Koska sillä tekee rahaa.

Joten kun lehdistö ja muu meedia hokee "koronakriisiä", se ohjaa rahaa Gates O'Hellin tilille – ja tappaa ihmisiä testaamattomiin rokotteisiin, jotka eivät auta siihen mihin niiden väitetään vaikuttavan, mutta joista tiedetään se, että niillä todellakin on haittavaikutuksia (ja ainakin osa niistä tahallisia).
Maailmanpankin vuoden 2015 arvion mukaan äärimmäisessä köyhyydessä eläviä on arviolta 734 miljoonaa. Heistä arviolta noin puolet, 386 miljoonaa on lapsia.
Koulu on turvapaikka, josta moni saa päivän tärkeimmän aterian
Myös koulu on Rockefeller-franchise. 
Pelkästään Rockefellerin klaanilla olisi varaa nostaa kaikki maailman ihmiset ulos köyhyydestä – mutta se ei ole tuottoisaa, joten mieluummin perustellaan "hyväntekeväisyys"järjestöjä ja säätiöitä, joiden toimintaa eivät sido mitkään lait.

Oletan, että jonkun mielestä on hiukan hämmentävää se, että jauhan nykyään Rockefelleristä näköjään jatkuvasti. Kuulostaa ihan __________teorialta? Lainataanpa Wikipediaa: "Rockefeller spent much of the last 40 years of his life [...] defining the structure of modern philanthropy, along with other key industrialists..." 

John D. "There will be blood" Rockefeller, käärmeöljykauppiaan poika, monopolisoituaan lamppuöljybisneksen rupesi miettimään mihin kaikkeen näitä petrokemikaaleja voikaan työntää. No, niitä voi työntää mm. lääkkeisiin – joten John D. monopolisoi myös lääketeollisuuden. Ja koska hän siis yksin päätti, mikä on oikeaa "lääketiedettä" ja mikä ei... Nyt ollaan tässä "koronakriisin" keskellä – "taistelemassa" mielikuvituspöpöä vastaan Rockefellerin määräämillä keinoilla.

Jotta John D. voisi monopolisoida sen, mikä käsitetään lääketieteeksi, hänen piti dominoida ensinnäkin kaikkia lääketieteen oppilaitoksia – mikä onnistuu sillä, että lahjoitat riittävästi rahaa, minkä jälkeen voit sanella mitä kuuluu opetusohjelmaan. Jos olet monopolisoinut litkun, joka pitää maailman liikkeessä, sinulla on siihen varaa. Jos satut vielä olemaan psykopaatti, se on suorastaan välttämätöntä.

Ja kun nyt oppilaitosten dominoinnin makuun on päästy, miksipä ei aloitettaisi niin nuorista kuin suinkin mahdollista? Nykyään kai Suomessakin suurin osa kakaroista aloittaa esikoulun jo vaipoissa ollessaan. Parikymmentä vuotta putkessa, ja (vuokra)työmarkkinoille putkahtaa ehta Rockefeller-liukuhihnatyöntekijä, joka sopivasti ei edes tajua olevansa liukuhihnatyöntekijä: "En ole numero; olen yksilö(pyksilö)!"

Tämä individualistinen liukuhihnatyöntekijä seuraa hittisarjoja, kuuntelee hittimusiikkia, käy hittileffojen ensi-illoissa, viestittelee hittiappseilla, pitää radion päällä kaikkialla (koska hiljaisuus on ahdistavaa), uskoo kaiken mitä lehdistö jauhaa, käy kaikilla festareilla joilla käy ne samat artistit heittämässä samat keikat... Paitsi tänä kesänä. Tämä individualisti pitää hengityssuojainta naamallaan ja turvaväliä ihmisiin. Hän suuttuu siitä, että joku ei tee niin – että joku toisten hengen uhalla kehtaa epäillä narratiivia, herättää kysymyksiä.

Hänen mielestään koulu on turvapaikka. Josta saa päivän tärkeimmän aterian. Hän on todnäk itsekin joskus käyttänyt ilmaisua: "Ilmaista ateriaa ei ole," mutta jostain syystä koulusta, joka vankilan sijaan on turvapaikka, annetaan ilmaista ruokaa. 

Ongelmia katsotaan pintatasolla, ei koskaan syvemmälle. Mikä aiheuttaa tilanteen, josta kukin itsensä löytää? Se ei todellakaan ole "koronakriisi". Siinä saattaa olla muutamakin kerros täysin suunnitelmallista karjanajoa. Me olemme se karja. Ihan sama missä päin palloa asut; me olemme karjaa.
---
EDIT: Tämä postaus oli pitkään tuossa sivupalkissa nousemassa luetuimpien listalla kärkipaikoille. Nyt se on jotenkin kadonnut sieltä. Jännä.

Ei kommentteja: