2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 30. huhtikuuta 2020

Ruudinkeksijät

Prelaattien yhteiskuoro:

STM:n ja THL:n arvio: Koronasta kehkeytyy ”ruutitynnyri”, jos rajoitusten kanssa toimitaan nyt väärin

Alaotsikko kruunaa panikoinnin:
Rajoituksia ei pidä purkaa liian hitaasti tai nopeasti.
Loistavaa neuvontaa! Eli, herrat ästeeäm ja teurastajien keskusliitto: kun teidän kaikki arviot on menneet päin persettä joka ainoassa vaiheessa, ja te olette siis tuhonneet koko maan koko talouden kokonaan... Te ilmeisesti haluatte jatkaa avovankilaoloja hamaan tulevaisuuteen? Ettei vaan toimita liian nopeasti. Paitsi että sitten saatetaan kyllä toimia liian hitaasti? Vai meneekö se niin, että jos ei toimi ollenkaan (enää kaiken helvetillisen hätiköinnin jälkeen), niin sitä ei lasketa?

Huomaan, että kukaan ei ole enää omalla naamallaan kehdannut tulla esittämään tätä pantomiimia. Nyt enää paperitse työnnetään samaa palturia, jossa ei ole oikeasti yhtäkään ratkaisua – mikä ei ole ihmekään koska ongelmakin on keksitty.
Tässä surullinen kuva luokkahuoneesta, jossa lapset eivät ehtineet pulpettien alle piiloon ydinrähdyksen ninjakoronahyökkäyksen tapahtuessa. Puff, haihtuivat piltit suoraan koronatilastoihin – mikä onkin uusin koronaoire, jonka ennakkohäläreitä ovat mm. hajamielisyys ja kaukaisuuteen tuijottaminen.

Ei kommentteja: