2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 23. huhtikuuta 2020

Koronasaastetta

Kerkeät tutkijat ovat rohjenneet kertoa itsestäänselvyyden:

Myös Englannissa ilmansaasteet ja koronakuolemat näyttävät keskittyvän samoille alueille, tutkijat havaisivat

Vielä kun joku huomaisi sellaisen pikku detaljin, että "koronakuolema" väitteenä rikkoo kaikki mahdolliset tieteelliset periaatteet, koskapa virusta ei ole edes yritetty aukottomasti todentaa. Itse asiassa koko pöpöteoria on "terveydenhuollon" nimellä kulkevan Rockefeller-franchisen kekkaisema rahastusautomaatti. Edes bakteerien aiheuttamia tauteja ei ole todistettu bakteerien aiheuttamaksi.

Kun meidän elopainostamme ehkä jopa suurin osa on vierasta bakteriaa (ja "virusmateriaalia"), läntinen rockefeller-lääke"tiede" on tässäkin kohtaa kääntänyt elämälle välttämättömät komponentit vihollisiksi, jotka pitää tappaa (ja siinä sivussa kaikenlaista muutakin: antibiootti on sanamukaisesti elämänvastaista sekä etymologialtaan että käyttötarkoitukseltaan).

Kuten tämän koronapelleilyn alkumetreiltä tähän päivään saakka on voitu panna merkille: sääntöjä viilaillaan lennossa halutun narratiivin suuntaan; todellisuus rajataan tiukasti ulkopuolelle teorioista – mutta noiden fabulointien vaikutus nimenomaan reaalitodellisuuteen pusketaan mahdollisimman nopeassa tahdissa läpi.

Sattumoisin 26. maaliskuuta on Microsoft hakenut patentin älytatskalleen, jolla Kill-Bill Gates O'Hell haluaa rulata joka ainoan ihmisen elämää. Pintatasolla kyseinen vekotin louhii kryptovaluuttoja seuraamalla kaikkea mitä elimistössä tapahtuu. Ja mikä on patentin numero? 060606. 

Nämä tyypit tuntuvat hakevan inspiraationsa suoraan ilmestyskirjasta, ja tämä "pedon merkki" on kätevästi jotain, jota ilman ei voi ostaa eikä myydä jos ei tee juuri niin kuin auktoriteetit käskevät. Siihen kytketään pankkitunnarit, ID2020 sekä rokotustodistus [Certification Of Vaccination ID; lyh. COVID] – ja tämähän on (jos jollain vielä on jäänyt epäselväksi) juuri se, mihin kaikki tämä plandemonia on suuntaamassa.

Mutta tämähän on vain __________teoriaa, joten mennäänpä takaisin nukkumaan (kun ei muutakaan tekemistä täällä "vapaaehtoisessa" avovankilassa juuri ole).
---
  1. The microorganism must be found in abundance in all organisms suffering from the disease, but should not be found in healthy organisms.
  2. The microorganism must be isolated from a diseased organism and grown in pure culture.
  3. The cultured microorganism should cause disease when introduced into a healthy organism.
  4. The microorganism must be reisolated from the inoculated, diseased experimental host and identified as being identical to the original specific causative agent.

Ei kommentteja: