2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 30. huhtikuuta 2020

Tärinää maailmanlopun edellä

Katsotaanpa tätä havainnekuvaa:
Norsut kommunikoivat infraäänillä, jotka kattavat parhaimmillaan sata neliökilometriä. Me emme kuule tätä kommunikointia, mutta se kulkeutuu kaiken läpi.

Toinen kaavakuva:
Pikkuisia norsufantteja tuulimyllyjen katveessa
Miten mahtaa olla: kulkeutuuko tuulimyllyn tuottama infraääni kauemmas kuin puolentoista kilometrin päähän?

...vai mistä mahtaa johtua, että kun tuolla taivaanrannassa keikistelevästä kuuden myllyn setistä puolet on nyt käynnistetty, tuntuu toisinaan siltä kuin maa tärisisi? Erityisen kivasti se tuntuu tuossa riippumatossa makoillessa, siinä jonka olen pingottanut metallijaloilla keskelle olohuonetta. ("Hierova riippumatto; mikä voisi olla rentouttavampaa!" huudahtaa joku sieltä takarivistä...)

Tärinä ei tunnu aina, mutta kun se tuntuu, sitä on mahdoton olla huomaamatta. Vähän niin kuin satunnaisesti joutuisi ruotsinlaivan autokannelle. 

Sitä ei voi itse valita milloin tämä tärinä alkaa, mutta kuten kaikki hirmukattavat "tutkimukset" ovat pitävästi osoittaneet: "En kuule mitään, joten kaikkihan on kunnossa!"  

Ja siis jos nyt jotain tärinää sattuu välillä vähän ilmenemään, niin... No, sittenhän koko ongelma on kartoitettu, eikä solutasolla millään voi tapahtua mitään, koska solut on ihan liian pieniä verrattuna suuritaajuuksiseen ääneen. Tai jotain.

Saas nähdä moniko ilmastointiskientologi tullaan hirttämään näihin tuulettimiin jahka yhteiskuntien hajoaminen on vapaapudotuksessa.

Ei kommentteja: