2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 23. huhtikuuta 2020

Nälkäkaranteeni

Esitellään "uutisena" jotain, mikä on ollut pitkään tiedossa:

”Raamatullisesta” nälänhädästä uhkaa tulla koronavirusta pahempi tappaja, varoittaa YK – ”Emme ole nähneet aiemmin mitään tällaista”

Erilaiset valtioiden toteuttamat eristämistoimet ja sosiaalinen eristäminen ovat johtaneet siihen, että miljoonagt ihmiset ovat menettäneet työnsä ja tulonsa. Lisäksi nämä rajoitukset ovat häirinneet maatalouden tuotantoprosesseja ja jakeluverkostoa.
Lisäksi meneillään on sykleittäin tapahtuva auringon aktiivisuuden heikkeneminen.  400 vuoden välein tulevat nälkävuodet eivät ole mikään ylläri – paitsi ilmastointiskientologeille, jotka ovat onnistuneet rampauttamaan energiantuotannon.

Tämä on aivan tarkoituksellinen sivilisaation alasajo, joka tulee kaatamaan myös kehittyneet valtiot. Näin ei tarvitsisi olla, mutta kaikki politiikka tähtää juurikin siihen, että omavaraisuus, –toimisuus ja yhteisöllisyys saadaan tuhottua juuri sopivasti ennen todellisia laihoja vuosia.
Myös Suomessa ulkomaisen vierastyövoiman puute maatalouden kevättöissä nousi nopeasti esille sulkutoimien tultua voimaan. Harva varmaan oli siihen mennessä tiedostanut, kuinka suuresti kotimaisen ruuan perustuotanto oli ulkomaisten kausityöläisten varassa.
Niinpä. Kaikki on ulkoistettu – koska se sattuu jättämään katteisiin enemmän pätäkkää. Suomalaiset pidetään työttöminä samalla kun ulkomailta tuodaan halpatyövoimaa. Puolet ruoasta kyörätään ulkomaille, ja vastaavasti ulkomailta tuodaan saman verran takaisin. 

Samaan aikaan viljelyalueet ympäri pallon menettävät satoja hallalle ja tulville – minkä lisäksi järkipuoli karanteeni™ on saanut aikaiseksi sen, että maidot kipataan viemäriin, karjatilat lopettavat toimintansa ja sadot mätänevät kasoissa, koska niitä ei saa kuljetettua mihinkään. "Koronavirus" – vaikka onkin mielikuvituksen tuotetta – on tosiaan melkoinen tappaja.

Ei kommentteja: