2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 30. huhtikuuta 2020

Tänään valheita historiasta

Jahas, fasistivaltiomme koronalehdistö lilluu vaihteeksi väärennetyn historian pauloissa:

Diktaattorista tuli houreinen ihmisraunio - päivälleen 75 vuotta sitten hirmuvalta päättyi laukaukseen bunkkerissa

Vähintään kaksi selkeää asiavirhettä heti otsikossa: lehdistön lempparidiktaattorilla ei ollut syfilistä, joka ei siis tehnyt hänestä sekavaa, ja toisekseen hän ei ampunut itseään. 

Joillekin jälkimmäinen väittämä ehkä edelleen kuulostaa __________teorialta, mutta se on tarkistettavissa vaikkapa ÄfBeeIin arkistoista. Hitler siirtyi muiden kihojen kanssa Argentiinaan viettämään leppoisia eläkepäiviä – minkä muistona maasta on löydettävissä hyvin saksalaisia seutuja.
Adolf Hitler syöksi koko maailman ihmiskunnan historian verisimpään sotaan. Päivälleen 75 vuotta sitten hän ymmärsi tappionsa ja teki itsemurhan.
Juu ei. Sodan takana olivat ihan muut tahot – jotka jatkavat tätä huomattavasti aiemmin alkanutta "historian verisintä sotaa" tänä päivänäkin ympäri pallon. Toiseksi maailmansodaksi ristityn sotanäyttämön tarkoituksena oli lanata koko Eurooppa maan tasalle, jakaa se kahtia, ja hivuttaa manner kohti – tuolloin jo vuosisadan ikäistä – Nuoren Euroopan tavoitetta, eli valtioliittoa.
Ensimmäisen maailmansodan ja laman jäljiltä Saksassa oli paljon katkeruutta ja epätoivoa. Se oli sopiva kasvualusta erilaisille ääriaatteille ja puolisotilaallisille järjestöille.
Bolshevismi oli Saksassa ihan yhtä voimakas kuin natsiaate – mutta molempien tähtäin oli sama: se, jota olemme sittemmin saaneet katsella. Kansanliikkeet eivät koskaan ole kansan liikkeitä – eivätkä johtajat koskaan ole todellisia johtajia.

Katsotaanpa mikä anakronistinen sana on kivasti livautettu tekemään juuri sitä mitä sillä aina tehdään:
Kuvataiteilijana epäonnistunut Adolf Hitler tarttui tilaisuuteensa. Hänen ja hänen luomansa propagandakoneiston populismi vetosi massoihin,
Populismi. On natsismia. Sanoo punavihreä lehdistö.
Elintilaa ja tuho vähemmistöille. Ne olivat Hitlerin johtotähdet. Aluksi hän otti valtaansa lähialueita ja naapurimaita.
Tässä aikamme führer: natsivaltion johtaja, sotarikollinen, massamurhaaja, psykopaatti. "Elintilaa ja tuho vähemmistöille" – paitsi että palestiinalaiset ovat enemmistö, joka on siis suljettu keskitysleirille, jonka muurien sisällä testaillaan aseiden prototyyppejä. Naapurivaltioiden rajat eivät merkitse mitään. Ihmishenget eivät merkitse mitään. Jos hitlerfetisistit viitsisivät nostaa katseensa Korkeajännityksestä, he saattaisivat nähdä maailman sellaisena joka se on, ja suunnata energiansa oikeisiin reaalimaailman asioihin – ja mahdollisesti vahingossa auttaa maailman muuttamisessa paremmaksi paikaksi.
Tämä koko narratiivi on niin vinossa ettei mitään rajaa – mikä ei ole ihme, koska koko Euroopan synnintunto on kirjoitettu hissuksiin historiaa väärentämällä. En väitä, että Aatu olisi mikään pyhimys ollut, mutta hän ei myöskään ollut se hirviö, joka hänestä epäonnistuneena kuvataiteilijana on maalailtu. Holokaustihan on yksi suurimpia valheita – ja juuri Saksassahan tuon narratiivin kyseenalaistaminen on vienyt useita mielipidevankeuteen. Bolshevismi voitti häviämällä, ja valtaamalla yliopistot vinksahtaneella maailmankuvallaan.
Tänään tulee kuluneeksi 75 vuotta siitä, kun Hitler ymmärsi tappionsa ja teki itsemurhan ottamalla myrkkyä ja ampumalla itseään. Näin hän vältti vihollisten käsiin ja kansainväliseen oikeuteen joutumisen.
Juu ei. Tänään tulee kuluneeksi 75 vuotta siitä, kun tuo vaihe historiassa vaihdettiin seuraavaan. Hitler hyppäsi kamujensa kanssa sukellusveneeseen ja suuntasi toiselle mantereelle – missä siellä onkin sittemmin ollut monen monituista sotilasjunttaa toiminnassa WashDCn siunauksella. Mutta Iltakoronalehti valitsee jatkaa vanhaa valhetta uusien muassa. Sellaista on "historia".

Varsinkin nyt, kun eletään de facto fasismin uudelleensyntymän aikoja... Olisi jotenkin hienoa, jos voisi tietää että tuon jutun mainostamaa sotaplatinaturboerikoislehteä ei ostaisi kukaan; että iltakoronalehdet jäisivät jatkossa telineisiin ja ylipäätään lehtiä lakattaisiin tilaamasta, uutisia katsomasta – että ihmiset ottaisivat itse selvää asioista. 

Liikaa vaadittu? ...No, aina voi unelmoida.

Ei kommentteja: