2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 7. maaliskuuta 2021

Vain matemaattinen laskuharjoitus

 Hupsistakeikkaa:

Kohahduttanut korona­laskelma sai liian ison huomion, THL:n Mika Salminen sanoo – ”Ei niitä pidä lukea kuin piru Raamattua”

"Tulimme peruuttaneeksi demokratian (taas, ja vielä vähän lisää), mutta me vaan opeteltiin laskentoa! Minkä takia te meitä kuuntelette kun me ei kerta kaikkiaan osata tulkita todellisuutta?"

Mika "Korona" Salmiselta loppui sormet kesken, joten hänen aivonyrjähdyksensä profetoi, että lapun tiputtaminen laatikkoon olisi automaattisesti tappanut tuhansia ellei peräti satoja oireettomia kantajia – keväällä, muttei kesällä (koska "virukset"™ nukkuvat suolammissa kesät).

Vakavimmassa mallinnuksessa määrä oli jopa 11 000 päivittäistä tartuntaa.

"Vakavimmalla" ei tässä tarkoiteta "vakavimmin otettavaa", vaan kuten koronamika selventää: "Meiltä lähti vähän mopo käsistä... mutta kun jatkuvaan – täysin pidäkkeettömään! – keulintaan on tavallaan tottunut tässä vuoden aikana, niin ajateltiin että antaa mennä. Eihän tässä maassa mitään "demokratiaa" muutenkaan ole, ninq oikeesti. Sitä paitsi valta on hirveen koukuttavaa – varsinkin ilman minkäänlaista vastuuta!"

Koronamika haaveilee kristallipallosta, "semmoisesta jossa on niitä sähköviivoja, että kun koskee ja ne sähköviivat koskee takasin, niin tuntee että nyt on meinaan valtaa meikäläisellä!" Semmoisia pitäisi budjetoida veronmaksajien kukkarosta ainakin kaikille Terrorin ja Hysterian laitoksen pääjohtajille (kukaan ei tiedä montako kymmentä heitä on, mutta... no, pistetään vaikka sata, niin saadaan ainakin "tärkeimmille").

– Nämä luvut ovat vain matemaattinen laskuharjoitus eivätkä varma ennuste ja (ne ovat) pieni osa kokonaisuutta. Ei niitä (lukuja) pidä lukea kuin piru Raamattua.

Nii-ih. Eli mutta ei niitä vaaleja varmaan enää takaisin siirretä, eihän? Tai siis, no, ethän sä sitä päätä. Valitettavasti. Mutta että tuskin?

Myös THL:n pääjohtaja Markku Tervahauta totesi eilen Nuorsuomalaisten Koronasanomissa, että korkeissa tartuntaluvuissa on kyse mallinnuksista, eivätkä ne välttämättä toteudu käytännössä.

Vähän niin kuin ne Imperiumin Yläkoulun mallinnokset, jotka olivat tavanomaisesti täysin pielessä, silloin vuosi sitten, kun aloitettiin tämä täysin järkipuoli imbesillismi, jolla on sitten koohotettu menemään siitedes ilman pienintäkään tolkkua?

Markku "Korona" Tervakoronahauta on nyt vuoden pitänyt imaginääristä "turvaväliä" kämmentensä välissä. "Se on jotakuinkin tämä, siis se etäisyys, mitä Terrorin ja Hysterian laitos pitää reaalitodellisuuden ja laskentoleikkiensä välillä. Jos meidän laskutikuttelu menee tämän lähemmäs oikeaa maailmaa, niin siitähän seuraa nk. "sytokiinimyrsky", ja sen jälkeen se on huh huh. 'Huh huh,' mä sanon. Sä voit siteerata mua näillä nimenomaisilla sanoilla: 'huh huh'."

THL:n luvut jopa 11 000 päivittäisestä tartunnasta vaikuttivat kunta­vaalien siirtämiseen – Pääjohtaja Tervahauta: ”Oikea elämä on erilaista kuin kompuutteriin syötetty matematiikka”

Ovvai? No jopas jopas.
Tärkeintä kuitenkin on muistaa, että eksperttispesialistit ovat aina oikeassa. Aina.

”Älkää hyvät ihmiset uskoko, että valmiuslaki hoitaa”

Ihmisoikeusrikollisuuden "hitman" Martin "Korona" Scheinin muistuttaa Koronakokoomuksen jäsenkoronalehdessä, että kaikki "koronatoimet"™ ovat täysin hyödyttömiä – kuten kaikki hyvin tietävät. "Se on huono työkalupakki," tolkuttaa koronamartti, ja tarkentaa:
etäisyydet, lähikontaktien eliminointi, maskit, oireisten ja oireettomien sitkeä "testaaminen", joka "tartunnan" jäljitys, kattavat toimet ("testit" ja "karanteenit") rajoilla, "rokotukset", 
Ihmisoikeusrikollisuuden spesialistina koronamappea kutittelee erityisesti tuo kohta: "lähikontaktien eliminointi". Martzin mielestä olennaisinta olisi "lähikontaktien exterminointi", mutta hän on toistaiseksi vielä pidättäytynyt vitteröimästä, mistä oikeasti haaveilee.
Koronamartsa flat earth -konferenssissa silloin kun maagisten maanrajojen ylittäminen vielä oli fyysisesti mahdollista.

Maddella on telepaattinen yhteys tilastoihin, minkä johdosta hän pystyykin kertomaan niiden aikomukset: "[...] käyrät *näyttävät* tasaantuvan, mutta Suomenkin käyrä uhkaa kääntyä nousuun." Onneksi meillä on ihmisoikeusrikollisuuden spesialisti lukemassa uhittelevien ekselien tahtotilaa, jotta voimme edetä "johdonmukaisesti" kohti totaalista diktatuuria.
Onneksi eksperttispesialistit ovat keksineet sen ainoan asian, jolla kuoleman saa lopullisesti peruutettua: ihmisten pakottaminen järjettömiin, haitallisiin rituaaleihin – täältä ikuisuuteen (vähintään).

Ei kommentteja: