2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 11. huhtikuuta 2020

"Todellisuudessa"

Koronapornohuuhaata on niin rajattomat määrät liikenteessä, että höpöjuttuja voi poimia silmät kiinni. Tässäpä sitä toista puolta, jonka pitäisi osoittaa jotain, muttei näytä osoittavan:

Keskussairaalan työntekijällä ei olekaan tartuntaa - 32 työntekijän karanteenit purettu

Hups. Tämä oli varmaan niitä "varmistettuja" koronatartuntoja? Ja ainoa kerta kun moista on päässyt tapahtumaan?
Päijät-Hämeen keskussairaalan työntekijällä ei olekaan koronavirustartuntaa. Testitulos on osoittautunut virheelliseksi, kertoo Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä.
Yhtymä tiedotti torstaina, että keskussairaalan oireettomalla työntekijällä olisi todettu koronavirus.
Koska asia ei pidä paikkaansa, potilaitakaan ei ole altistunut koronavirukselle.
Voihan pettymys! Kai heidät kuitenkin jätetään sinne tilastoihin? Siirretään vaikka "koronakuolemien" sarakkeeseen ettei turhaan tarvitse hyviä lukuja ruveta uudelleen laskemaan?

Samaan aikaan MTV3 osoittaa jälleen huikeaa journalismia tosifaktisella objektiivisuudellaan:

Pohjois-Italian koronakuolleiden lukumäärä voi todellisuudessa olla jopa yli kaksinkertainen

Tottahan toki. Ja mikä on lähteenä tälle villille veikkaukselle?
CNN perustaa tietonsa Italian kaupunginjohtajilta saatuihin tietoihin.
Elikkä ettäkö virologian asiantuntijat CNN:ssä on kertoneet, miten epidemiologian spesialisti-kaupunginjohtajat ovat ynnäilleet numeroita, ja nyt MTV3 objektiivisella seulallaan on päättänyt valita tämän arvontatuloksen uutisoinnin arvoiseksi?
CBS News kertoo, että esimerkiksi vanhainkodeissa kuolleita ei ole saatettu testata lainkaan viruksen osalta.
Hoo! Jos CBS:n lääkäritohtorit kertovat mitä vanhainkodeissa on tai ei ole saatettu eli tohdittu testata, niin senhän täytyy olla fakta silloin.
Esimerkiksi eräässä Pohjois-Italialaisessa vanhainkodissa 33 asukasta on kuollut koronaepidemian alkamisen jälkeen. Lääkäreiden mukaan asukkaat kuolivat koronavirukseen, mutta heitä ei testattu 
Mitäpä sitä testaamaan (kun ne testit nyt muutenkin näyttää mitä sattuu). Kaikki kuolemathan ovat viimeiset pari kuukautta johtuneet vain ja ainoastaan körönäviiruxesta. Ei ole enää muita kuolinsyitä. MOT.

Loppukevennykseksi vielä ruutukaappaus artikkelista jota en lukenut koska tämä alkaa kaikki olla sen luokan dissosiaatiota että... Tämän umpiluupäisen agendan purkaminen alkaa olla aika helvetin tylsää touhua; jos joku vielä valitsee uskoa (ja se tosiaan on valinta) näitä luulosairaita fabulointeja niin... Tervemenoa Uuteen Uljaaseen Maailmaan.

Ei muuten tule olemaan. Lakkasin käyttämästä älypuhelinta ja siirryin vanhaan malliin, jossa on ihan numeronäppäimet ja kaikkea. Tämä internatsismi ei etene enää senttiäkään tähän suuntaan – paitsi väkivalloin (mikä se onkin seuraavia "kehitys"askelia, toki).

2 kommenttia:

J. Jörgensen kirjoitti...

Joo joo koronasovellus. Ja: "(Valtioneuvoston) turvallisuusjohtaja Ahti Kurvinen vakuuttaa, ettei sovelluksen käyttö riko yksityisyyden suojaa. – Ihmiset voivat olla rauhassa. Yksilö ei niissä tule esiin." [YLEn uutiset 11.4.20]. Kuinkahan monta kertaa on käynyt, että kun tietoa kootaan johonkin rekisteriin, niin sitä käytetään tai urkitaan johonkin, joka ei alunperin ollut tarkoituksena. Mutta jos homma perustuu ei appseihin vaan tukiasemien avulla saatavaan sijaintitietoon, niin kyllä se saadaan myös näppäinkännykästä. Ainoa tapa on (kuten blogisti Janne Kejo kehottaakin) on jättää tavallinen kännykkä kotiin pitämään yhteyttä tukiasemiin, ja jos on pakko soitella johonkin, niin hommata toinen halpiskännykkä ja siihen prepaid -liittymä.

kasbach kirjoitti...

Jos Kurvinen sanoo että yksityisyys on turvassa, niin kyllähän se on sitten uskottava :D

Ja juu, kyllähän mut jäljitettyä aina saa jos niin halutaan. En varsinaisesti jaksa asiasta vainoharhailla (en ehkä ole kuitenkaan etsittyjen listalla ihan kärkipaikoilla, bloggaajana jonka juttuja lukee kourallinen ihmisiä [oletettavasti epäuskosta tuhisten enimmän aikaa]) – kunhan vain kuttuuksissani hiukan hankaloitan gestapon duunia, koska koko tämä touhu lähinnä tympii, ja rajoja tarvii johonkin vähitellen vedellä...