2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 11. huhtikuuta 2020

Hitaasti kiirehtimällä täyteen paniikkiin

Asioita tehdään niin hivuttamalla, että toisinaan ei tule kiinnittäneeksi huomiota siihen, miten kauas nämä räikeät huijaukset ulottuvat. Olen itsekin vertaillut jossain kohtaa körönän lukemia flunssakuolemiin – mutta jättänyt prosessoimatta sen, josko nuo lukemat pitäisivät paikkansa ja millä todennäköisyydellä.

Kun flunssaan on viimevuosina ollut kuolevinaan rapiat satatuhatta, se ei kolmensadan miljoonan väestössä tunnu äkkiseltään yliammutulta. Mutta se on sitä, ja reippaasti. En henkkohtaisesti tiedä ketään, joka olisi kuollut flunssaan.

Kymmenen vuotta sitten tilastoissa puhuttiin noin viidestäsadasta vainajasta vuodessa (mikä sekin saattoi olla tilastokikkailua) – ja nyt siis monikymmenkertaisista luvuista. Miksi? No, sattumoisin ne hyödyttömät/vahingolliset flunssarokotteet on vyörytetty jokajonottajan jokavuotiseksi askareeksi – vaikka jo ensimmäisen piikin vaikutus on kolikonheiton luokkaa, ja siit'edes lähinnä pedataan sitä, että flunssa iskee aivan varmasti.

Lukemien hulppea ylöspäinruuvaaminen on siis ollut mainoskampanja – jonka tuloksia körönällä pyritään ylittämään silkalla valehtelulla, jolla on teljetty siis puoli ihmiskuntaa omien seinien sisälle.

Ai niin, kai te olette tietoisia siitä, että jenkkilän sairaaloille maksetaan ekstraa koronapotilaista – ja varsinkin hengityskoneisiin päätyvistä koronapotilaista?

Tästä kaikesta tyrmäävän raportin on jälleen kerran rakennellut Amazing Polly, joka sisällyttää myös Bill Gatesin osuuden kehitysmaiden rokotetuhojen levittäjänä. Poliorokotteilla on vammautettu puolen miljoonaa ihmistä, malariarokotteilla tapettu satoja. Sterilointia toki on rokotteilla harrastettu laajamittaisesti.

Ja kuka on ollut Gates of Hell Billin äänekkäin kriitikko? Robert F. Kennedy Jr., jonka tyttärentytär (joka työskenteli jossain aids-järjestössä [ja aidshan on myös viruspohjainen totaalihuijaus]) äskettäin kuoli "melontaonnettomuudessa". Edellinen, nuorempi tyttärentytär kuoli "yliannostukseen" vuosi sitten tms.

Toki olen pitkään hahmottanut sen, että rokotusbisnes on yksi likaisimmista kusetuksista, mutta kieltämättä tätä videota katsoessa meinasi leuka pudota lattialle. Patologisia psykopaatteja – joista yhtä tänään nuoleskeltiin (missäpä muuallakaan kuin) MTV3:ssa.

Kuten joku on ehkä pannut merkille (muuallakin kuin tässä blogissa): tuhkarokosta on jauhettu esipaniikkia tälle nykyiselle hyperventiloinnille jo vissiin useamman vuoden ajan. Näillä sieluttomilla olennoilla on todella pitkän tähtäimen suunnitelmat käynnissä koko ajan ja joka sektorilla.

...Kappas! Olen hirmu yllättynyt, mutta Göögle ei suo videon upottamista. Ehkä sitä ei kohta löydy myöskään linkin takaa, mutta yritetään...

Ei kommentteja: