2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 1. huhtikuuta 2020

Flunssainen latukone

Tämä pitkittynyt aprillipila tehokkaasti osoittaa miten virologia on mikrotason astrologiaa: kausaatioita ei voida osoittaa, mutta osoitetaan kuitenkin. Jollain tasolla ollaan vähän niin kuin oikeahkossakin välillä, mutta se ei tarkoita teorian olevan oikea.

Kuten jokaisen pitäisi tietää, muttei tiedä: koronaviruksen diagnosointi on mahdotonta – ja siitä huolimatta niin tehdään. Trenditautimme saattaa aiheuttaa mitä tahansa, koska ei tiedetä mitä se aiheuttaa vai aiheuttaako mitään. Sen takia mikä hyvänsä kolotus voi olla "koronan oire" – myös oireettomuus.

Kerronta on täsmälleen samaa kuin välimallin astrologiassa, eli ilmastointiskientologiassa: lämpeneminen aiheuttaa kylmenemistä, kuivuutta ja tulvia – ja se on sun syytä™. Mikään ei perustu mihinkään, mutta asiantuntijoiksi vihittyjen tarinointi on sen verran polveilevaa, että rahvas ei pysy kärryillä; siksi sen täytyy olla totta.

...Varsinkin jos vaihtoehto nyrjäyttää aivot: että paniikki on aiheutettu tahallaan niin, että saadaan siirrettyä pääomat parempiin taskuihin, ja otettua kansalaisilta vapaudet pois vaiheittain – ilman että kriittinen massa tulee kiinnittäneeksi asiaan huomiota ajoissa.

Tässä männäpäivinä tämän paniikin isä, jonka nimeä en nyt muista, mutta joka teki sen Imperial Collegen [Imperiumin korkeakoulu] mallinnusprofetian, jonka mukaan pari miljoonaa kuolee pelkästään Ameriikassa, ja puolen miljoonaa Britanniassa... No, hän siis tässä pari päivää sitten tuli takaisin julkisuuteen, ja totesi että mallinnus taisi olla vähän pielessä, että todellisempi lukema olisi parikymmentä tuhatta. Siis yli kertaluokkaa pienempi – ja reippaasti kausiflunssan lukemien alle. Onko hänen viestillään nyt vaikutusta? 
Edellinen veikkaus aiheutti parille miljardille ihmiselle kotiarestia ja täydellisen mediapaniikin, joten voisi kuvitella, että kun samainen auktoriteetti tulee uudestaan julkisuuteen sanomaan: "Eikäkö taisinkin lasketella luikuria melekosen palijo..." No, meediallahan ei ole tapana mainostaa omia Telluksen kokoisia mokiaan, joten karanteenit jatkuvat, jopa yltyvät, ilman kerrassaan mitään syytä.

Viruksen voi saada ainoastaan yhdellä tavalla: injektoimalla. Muuten virus on vain pätkä dna:ta – jäänne rikkoutuneesta genomista. Ja millä meidän dna:ta pirstotaan?

Sattumoisin viimeaikoina taajaan esillenostettu "espanjantauti" (joka siis alkoi Yhdysvalloissa eikä Espanjassa) ajoittuu sähkön yleistymisen jälkijunaan. Kummasti "virukset" on ilmaantuneet pandemonioimaan jokaisen säteily"edistys"harppauksen jälkeen: radio, tutka, teeveelähetykset, satelliitit, mikroaaltouunit, NMT, kaupalliset radioasemat, GSM, digitelkkari, GPS. Wi-fi. Etäluettavat sähkömittarit.

Langaton hands-free on käytännössä sama kuin ripustaisi kaksi mikroaaltouunia päänsä viereen. Älykellot lähettävät ja vastaanottavat koko ajan, älyvalaisimet samoin. Tuulimyllyjä varten kaivetaan radioaktiivisia metalleja, jotka satavat infraäänen säestämänä ympäristöön.

Ai niin, ja sairashuoltamoketjut säteilyttävät kemoterapialla, röntgenillä, PET-skannauksella...

Saattaa olla että hukkasin taas lukijoista vähintään puolet. Mutta me olemme sähköä. Me olemme taajuuksia. Itse asiassa tyyppi nimeltä Rife paransi sata vuotta sitten syöpiä nimenomaan taajuuksilla. Humpuukiako? Mistä tiedät?

Koska säteilyä ei näe – ja spesialistit sanovat että "Äh, siitä mitään haittaa ole"... Mutta virukset, vaikka niitäkään ei näy, eikä niitä voi edes kvantitatiivisesti mitata, toisin kuin säteilyä... Discrepancy, anyone?

Me olemme 45-prosenttisesti viraalisia – "roska-dna:ta". "Virussairauksien" uhrit tuppaavat kuolemaan bakteeritauteihin – koska lääkitys tuhoaa immuniteetin. Flunssarokotukset toimivat 50% varmuudella – ensimmäisellä pistolla – mutta altistavat seuraavan kauden flunssalle. Jokaista rokotetta ryydittää tujaus elohopeaa ja alumiinia, joilla ei ole kerrassaan mitään asiaa elimistöön. 

Hoito rikkoo dna:ta. Rikkinäinen dna tulkitaan "virukseksi". Annetaan lisää "hoitoa" – jota vielä potentoidaan yleisen paniikin lietsonnalla – jolle ei ole mitään perustetta. Kun vielä jokaisessa potentiaalina kytevä luova ajattelu on kitketty "koululaitoksella" mahdollisimman puuduksiin... Seurauksena on yhteiskunta, joka ei toimi millään tasolla, ja kaikessa pirstaloituneisuudessaan "ratkaisuja" haetaan yhden koon vasaroilla, joilla hellävaraisesti tainnutetaan pölyhiukkasta pienempiä, ongelmiksi "tunnistettuja" kohteita, takomalla kaikkia varmuuden vuoksi päähän – koska kaikkien tasapuolinen (demokraattinen) vasarointi varmuuden vuoksi on "lääke" mihin tahansa.

Joskus, toivottavasti ei kovin kaukaisessa tulevaisuudessa, katsotaan tätä aikaa päätä puistellen Idioottien Aikakautena. Koko teollisen vallankumouksen ajan ollaan suksittu hyvin syvälle korpeen ilman mitään käsitystä siitä mihin pitäisi suunnata. Mutta latua on syntynyt, mikä onkin aina hyvä syy onnitella itseään ynnä joukkuekavereita. Harmi että takana jäljet pyyhkiytyvät ajolumeen ennen kuin tajutaan edes ruveta miettimään että "Hektinen, mistäs me tänne oikein päädyttiinkään?"

Ei kommentteja: