2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 10. maaliskuuta 2021

Nopeimmillaan tehtävät muutokset

 Meediosto palkitsee omiaan huuhaa-maalituksesta:

Päätoimittaja ei taipunut painostuksen edessä – palkintona Vuoden journalistinen teko

...ja mitä tämä sankarimeedio teki?

Ilmajoki-lehden päätoimittajaa Pirilä-Porvalia painostettiin jättämään julkaisematta uutinen, jossa kerrottiin koronakaranteenissa olevan kunnanvaltuutetun osallistumisesta valtuuston kokoukseen.

"Karanteeni" on laiton vankeusrangaistus, joka perustuu huuhaaseen. Viruksia ei ole olemassa. PCR-"testi" on huuhaata, jolla ei voi diagnosoida ketään. Kukaan ei "altistu" millekään. Olemattomat "virukset" eivät tartu. "Karanteeni" on siis laiton vankeusrangaistus, joka perustuu huuhaaseen.

Pirilä-Porvali maalitti kunnanvaltuutetun huuhaan perusteella, ja saa siitä palkinnon. Hienoa. Todella suoraselkäistä toimintaa alusta loppuun.

Teleprompterikanavoijien alttari

Huuhaa jatkaa luonnolliseen suuntaansa, kohti täysfasismia:

Lakimuutos laajoista pakollisista koronatestauksista on valmistumassa – "Oma juttunsa on sitten se, miten aluehallintovirastot ottavat sen käyttöön"

Kuten jokaisen pitäisi ymmärtää, tässä valmistellaan rikosta ihmisyyttä vastaan.

Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunta pyrkii saamaan mietinnön asiasta valmiiksi torstaina. Se tarkoittaisi sitä, että nopeimmillaan tartuntatautilakiin tehtävät muutokset voisivat astua voimaan ensi viikon lopulla, arvioi valiokunnan puheenjohtaja Markus Lohi (kesk.).

Mieleltään nyrjähtänyt ihmisoikeusrikollinen, joka on syytä potkia päättäviltä paikoilta loppuiäkseen pehmustettuun koppiin

Ei kommentteja: