2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 12. maaliskuuta 2021

Lisähapesta on pulaa

Ei mitään hyperventilointia ole havaittavissa:

Brasilian tyriminen koronaviruksen kanssa voi uhata koko maailmaa: ”Tämä tieto on ydinpommi”

 Tähän tolkuttomaan hysterisointiin voi vastata enää yhdellä tavalla:

– Brasilia on uhka ihmiskunnalle, Riossa sijaitsevan tutkimusinstituutti Fiocruzin epidemologi Jesem Orellana kommentoi hiljattain uutistoimisto AFP:lle.

Fiocruz, vai? Käydäänpä Kill-Bill & Mel Gates O'Hell -säätiön sivulla:

February 2021
to fund 12 Ki GCE Brazil-based data science projects that advance and strengthen maternal and child health, women’s health and nutrition efforts, by using administrative data to develop better evidence and insights for policymakers
$681,984
16
Development of Solutions to Improve Global Health
GLOBAL|SOUTH AMERICA
Global Health
Rio de Janeiro
https://portal.fiocruz.br/en
Helmikuussa (siis viimeisen kuukauden sisään!) on Fiocruzin tilille pamahtanut vajaa 700 tonnia "paremman" datan säveltämiseen, poliitikoille työnnettäväksi? Jännä että tämä "parempi" data näyttäisi kääntyvän hyvin vauhdikkaasti jälleen yhden "regime changen" vesikauhuiseen ajamiseen... ja "rokotteiden" myymiseen.

Oli hirmuisen vaikea arvata mihin tämä sensaatiospektaakkeli"uutinen" olisi jäljitettävissä. Toimittajan virkaa esittävä Jaakko "Korona" Isoniemi paneutuu kauhumaalailuun niin antaumuksellisesti, että hän on oletettavasti jo hirttänyt itsensä silkasta epätoivosta.

Jutun alussa on vetävää viideokuvaa helikopteripotilashazmatkuljetuksesta, jossa vilkkuu valoja ja niin on kuulkaa maailmanlopun meininki. Tämän vetävän viideomatskun Almameedialle postittama SeeÄnnNänhän ei ole koskaan narahtanut paniikinlietsontalavastustouhuista, joten Brasilia on epäilemättä helvetin esikartano. Vähintään.
Tässä haudataan tyhjää avonaista laatikkoa aika himputin lähelle maanpintaa. Tätä yhden tyhjän laatikon peittelyä kutsutaan lennokkaasti joukkohaudaksi. ...mutta ihmekös se, jos keskittyminen vähän herpaantuu, kun kerran "liukuhihnalla" pitää vainajia haudata. Ei niitä varmaan enää mahdu maan alle enää!

Hengityskoneita ei ole tarpeeksi, lisähapesta on pulaa ja hoitajat ovat brasilialaismedian mukaan joutuneet pumppaamaan potilaiden keuhkoihin ilmaa manuaalisesti.

...ja edelleenkin jokainen tietää, että ilman puskeminen keuhkoihin on täsmälleen väärä toimenpide – mutta jos meediosto hengityskoneita kaipaa, niin meediostohan se tietää kaikkia muita paremmin kaiken. Ei ihme, jos tuolla tulee ruumiita... jos tulee. Ehkä koronajaakko voisi käydä ihan itse tarkistamassa tilanteen sen sijaan, että senttaa rokotetuottajien propagandaa BBCtä, WashPostia ja NYTimesia (sekä tietysti WHOota) siteeraten kotisohvalta menemään.

Sitä odotellessa sairaaloiden edustoille on tuotu kylmäkontteja.

 ...jotka Isokoronaniemi voisi myöskin tsekata, josko niitä tänä vuonna ihan oikeasti käytettäisiin johonkin muuhunkin kuin rekvisiitaksi – toisin kuin viime vuonna ei käytetty. Viime vuonna käytettiin ihan vaan ihmisten pelotteluun ja propagandaan, mutta tänä vuonnahan sellaista ei varmaan harrasteta ollenkaan. Että ihan on tämänkin jutun helvetinmaisemat pelkkää lakonista todellisuuden kirjaamista.

Ei kommentteja: