2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 1. maaliskuuta 2021

Olisi tullut kertoa

Eksperttispesialistin henkkohtainen psykoosi:

Professori: Pelkään henkeäni – en mene äänestämään

Kun nämä "asiantuntijat" lakkaavat ottamasta asioista selvää ja vain uskovat kaiken mitä heille tuupataan... Siitä seuraa se, että normaali elämä on liian pelottavaa. Ilman mitään syytä ruvetaan kyräilemään muita ihmisiä, ja ruvetaan rajaamaan omaa elämää yhä pienemmäksi.

...ja sitten nämä oman elämänsä spesialistit alkavat kuvitella, että heidän harhoihinsa auttaa vain kaikkien muiden ihmisten pakottaminen luonnottomiin, epäinhimillisiin, älyvapaisiin rituaaleihin – joiden tiedämme olevan paitsi täysin hyödyttömiä, myös todella haitallisia.

Biolääketieteen professori ja erikoislääkäri Pirkko Vihko pohtii twitterissä epidemian nykytilannetta.

Vitterissä. Sehän on varsinainen väitöskirja, se.

– Koronapandemia riistäytyy hallitsemattomaksi.

Ei se mihinkään riistäydy. Jos Vihkopirkko jaksaisi yrittää seurata asioita ilman vahvistusharhaa, hän tietäisi että mitään pandemiaa ei ole. 

Aiotaan muuttaa rokotusjärjestystä vaalien takia. Poliittista väkivaltaa, Pirkko Vihko kirjoittaa.

Tämä tosiaan on poliittista väkivaltaa – se, että skitsoidit diktaattorit päästetään harhoillaan dominoimaan toisten ihmisten elämiä, ilman minkäänlaista todistustustaakkaa väitteilleen.

– Pelkään henkeäni, en mene äänestämään rokottamattomana riskiryhmäläisenä. Se demokratiasta.

Eikä siinä sun hengessäsi mitään pelkäämistä ole. Ei myöskään ole tarvetta pelätä henkesi puolesta, niin kuin varmaan tarkoitat sanoa. Riskiryhmiä ei ole. Kyseessä on vitamiininpuutos, joka korjaantuu vitamiineilla – mutta tämähän biolääke"tieteen" professoijalle on liian monimutkaista (varsinkin jos sitä märkää rättiä pitää naamalla päivästä toiseen).

Koronavihkolla ei myöskään tunnu olevan mitään käsitystä "demokratian" luonteesta: joukkojen valta ei tarkoita sitä, että kansalainen voisi vaikuttaa omiin asioihinsa. Yhden lipun pudottaminen uurnaan ei ole vaikuttamista, vaan alistumisriitti.

Ja varsinkaan ihmisten pakottaminen kostyymeihin ja rituaaleihin ei ole "demokratiaa". Se on pakkovaltaa. Kuulostaako pakkovalta samalta kuin "demokratia" – varsinkin silloin kun se on samaan aikaan mielivaltaa: joku jossain päättää kaikkien muiden puolesta mikä on "oikein"?

Eksperttispesialistien älynlahjat alkavat näyttää päivä päivältä huolestuttavammilta.

Hänen mukaansa kahden metrin turvavälit ja FFP2-kasvosuojaimet eivät riitä, jos niitä ei määrätä pakollisiksi.
– Erityisesti ne eivät poista vaikean perustaudin vaikealle koronataudille altistavaa riskiä eivätkä laske ikää.Hänen mukaansa ei ole mitään realiteettia siitä, että ”kun tämä vielä kestetään, sitten tämä on ohi”.

Kauheaa on seurata, kun sekä toimittaja että vitteröijä on niin jäykkänä kauhusta, että kumpikaan ei kykene kirjoittamaan koherenttia tekstiä. Kouristuksenomaista kramppaamista pelkässä lauseenmuodostamisessa.

Professori Pirkko Vihko oli 2019 eurovaaleissa kokoomuksen ehdokkaana. Hän otti syksyllä kantaa siitä, että viranomaisten ja poliitikkojen olisi tullut kertoa olleensa väärässä vastustaessaan aiemmin maskeja ja pyytää anteeksi.

Vihkopirkko on täysin ulalla. Hänetkin on syytä potkia pihalle toimestaan pikimmiten – ja lopullisesti. Näiden ihmisten todellisuudentaju on haihtunut tämän mustan messun aikana ajattelun saharaan. Mielipidelääketiede ei ole tiedettä, eikä sen perusteella voi myöskään sanella ihmisten toiminnasta yhtikäs mitään.

– Vastuun välttely on selkärangatonta hallintoa.

Niin. Mietipä vielä hetki tuota.

Ei kommentteja: