2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 11. maaliskuuta 2021

Voi korvata supermyrkylliset

 Tämä on vissiin "edistystä":

Uusi aurinkokennokeksintö: Tinasulfidikenno voi korvata ohutkalvopaneelien supermyrkylliset kadmiumin ja telluurin

Harvemmin ilmastoalarmismissa muistetaan mainita, että nykyiset aurinkokennot sisältävät supermyrkyllisiä aineita. Ja ketkä näitä supermyrkyllisiä aineita maaperästä kaivavat? Lapsityöntekijät Afrikassa. 
Vihreää teknologiaa uusiutuvalla lihastyövoimalla. Palkka juoksee epäilemättä niin rivakasti, että kohta voivat pojat siirtyä eläkkeelle


Tietenkin mainitsematta jää se, että ihminen ei aiheuta minkäänlaista "ilmastonlämpeämistä", jollaista ei ole muutenkaan tapahtunut vuosikymmeniin. Sitäkään ei mainita, että jos hiilidioksidia olisi paljonkin vähemmän kuin nyt, planeetasta tulisi autiomaa, lopullisesti.

Eikä turhaan mainita sitäkään, että myös tuulimyllyt sisältävät radioaktiivisia aineita, jotka satavat ympäristöön ropellien pyöriessä. ...ja että ropellit eivät pyöri ilman dieseliä – eivätkä varsinkaan ilman voiteluöljyä

"Uusiutuvat energiat" ovat kallein mahdollinen energiantuotantomuoto – eikä vähiten siksi, että laitteiston rakentaminen ei uusiutuvilla onnistu. (...Paitsi että kaikki energia on uusiutuvaa, mutta ei nyt jäädä halkomaan hiuksia.) 

Ymmärretään oikein: kombustioon perustuva energiantuotanto on ehkä suurin virhe, minkä ihmiskunta tämän inkarnaationsa aikana on ehtinyt tehdä – mutta siinä kohtaa, kun pikkujääkausi on vyörymässä päälle, ei todellakaan ole aika korvata toimivia muotoja toimimattomilla.

Kun vihdoin "fossiiliset" on saatu puhdistettua siihen malliin, että kaupunkien seinät eivät enää värjäydy mustiksi, on huonoin mahdollinen aika siirtyä energiamuotoihin, jotka tulevat pettämään siinä kohtaa kun kylmyys siirtyy lähemmäs päiväntasaajaa. 

Aurinkoenergia lakkaa toimimasta. Tuulivoima lakkaa toimimasta. Akut lakkaavat toimimasta. Mitä jää jäljelle? Tolkuton määrä ongelmajätettä, joka tulee myrkyttämään melkoisen laajoja alueita.

Energiadiversiteetin laventaminen on toki hyvä asia – mutta ei energiaturvallisuuden kustannuksella. ...Vaan tämähän ei ole uutinen niille tahoille, jotka juurikin näitä nimenomaisia – täysin valheellisia – narratiiveja puskevat. He tietävät oikein hyvin, että "vihreä energia" tulee jättämään suurimman osan ihmiskunnasta paleltumaan hengiltä. ...koska sitä he haluavat.
"You will be dead, and I will be happy!"

Missähän kohtaa maailmanpoliisit mahtavat tehdä Norsunluurannikolle Libyat? Sinne nimittäin suunnitellaan ruokaraaka-aineiden pörssiä, jolla Afrikan talous saataisiin jaloilleen. Afrikasta tulee maailman vilja-aitta sitä mukaa kun Sahara vihertyy (niin kuin syklisesti aina tapahtuu). ...Vaan mitä tapahtui kun Gaddafi suunnitteli mantereen nostamista köyhyydestä? "We came, we saw, he died! Kiähhähhäähhh!"

Ylipäätään ruoan hinta on nousemassa pilviin, kun tuotantoketjua sabotoidaan joka portaassa kaiken maailman fiktiivisillä taudeilla – ja energiatuotannon (sekä jakelun) idiotisoinnilla. ...Mutta nälänhätähän eugenisteilla on tosiaan tavoitteissa. Globaali semmoinen. Liikaa pyörii proletariaattia jaloissa.

Ei kommentteja: