2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 2. maaliskuuta 2021

Kaupungin arvioidaan menettävän

 Olenko ymmärtänyt oikein, että tämä ei ole kenenkään mielestä täysin järjetöntä touhua?:

Uuden-Seelannin Auckland julisti sulun yhden uuden korona­tartunnan takia, kustannukset miljoonia dollareita päivässä – pääministeri moitti tartunnan saanutta

Virusta siis ei tähänkään päivään tultaessa ole koskaan isoloitu, eikä "testiä" voida käyttää diagnosointiin (koska se ei ole "testi"), mutta silti tämänkin alueen pääidiootti syyttää omasta idioottimaisuudestaan tätä yhtä ihmistä, joka on diagnosoitu sillä "testillä" jota siis ei voi käyttää diagnosointiin.

Idioottien kokoontumisajot.

Rajoitusten takia kaupungin arvioidaan menettävän noin 200 työpaikkaa ja 21,7 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria päivässä.

Mmm. Luulisi jotakuta, jossain edes, ottavan jo vähitellen aivoon se, että kaikkea normaalia elämää sabotoidaan aivan jatkuvasti ilman mitään syytä.

The Covid Outbreak: “Biggest Health Scam of the 21st Century.” Report by 1500 Health Professionals

...mutta tokihan nämäkin 1500 alan asiantuntijaa ovat väärässä – koska "tieteessä" nykyään mielipiteet ja mallinnokset ovat painavampia kuin reaalitodellisuuden havainnot.

Psst! Mikä vuosi nyt on? Joko se kauhea näkymätön pandemia – jonka sairastaminen näyttää siltä kuin olisit terve – on parannettu happivajauksella ja eristämällä kaikki ihmiset kaikista muista ihmisistä ja myrkyttämällä kaikki maailman ihmiset vuodesta toiseen ilman että ainutkaan tilasto koskaan vastaa ennusteita?

Ei kommentteja: