2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 4. maaliskuuta 2021

Ilmastosulkua odotellessa

 Tyhjiä lupauksia:

Eduskunta rajoittaa toimintaansa maaliskuun ajaksi koronapandemian jota ei ole vuoksi

Jonkun todella pitäisi rajoittaa näiden kansanetuilija-idioottien toilailua – mutta sen sijaan:

Hallituksen piirissä ulkonaliikkumis­kieltoon turvautumista pidetään jo todennäköisenä – ”Siitä lähdetään, että tilanne pahenee”

Hyvä että lähtökohdat on selvillä. Faktat mäkeen; mennään fiilispohjalta, kuten aina.

Pakollinen testaus on jo käytössä – ja kun koko maa on pakotettu (täysin laittomasti) kotiarestiin, voidaankin siirtyä pakollisiin rokotuksiin. Ja todellisuus, johon ollaan sotarikollisten perässä menossa:

Experimental vaccine death rate for Israel’s elderly 40 times higher than COVID-19 deaths: researchers

Samassa maassa on myös ihasteltu nopeaa kokeellisten "rokotteiden" annostelua – josta huolimatta "tartunnat" ovat nousussa:

Israel's COVID Infection Rates Are Rising – but It May Not Matter That Much Now

Tämä skeidaatio ei päde pelkästään Israelissa:

New Analysis: Pfizer Vaccine Killed ‘About 40 Times More Elderly Than the Disease Itself Would Have Killed’

Eli: "koronatoimista"™ on pelkästään haittaa. Mutta onneksi tämän järjettömyyden kritisointi katsotaan kohtapuoliin terrorismiksi:

Opinion: Anti-vaccine extremism is akin to domestic terrorism

...ja hei, mehän voidaan Kill-Bill Gates O'Hellin softalla orjuuttaa kakarat neuroottisesti seuraamaan omaa terveyttään aivan jatkuvasti – ja varautumaan siihen, että joka käänteessä pitää "todistaa ettei ole sairas":

Los Angeles School District partners with Microsoft to introduce COVID-19 “Daily Pass” app for kids

Are you ready for the climate lockdowns?

...koska tämä kaikki on samaa ajatushautomoiden kusetusta, jolla viedään kaikki oikeudet – ja desimoidaan väkeä joka käänteessä.
Pidetään ne turvavälit – tai lumi sulaa alta ja kuollaan helteeseen!

Ei kommentteja: