2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 15. maaliskuuta 2021

Neurokirurgi ei ymmärrä

 Mengelen perintö elää ja voi paksusti:

Lääkärit tuskastuivat: Täyssulku nyt tai kesä on pilalla

Allopaattiset lääkärit ovat pilanneet maailman – mutta se ei riitä heille. Nämä sankarit haluavat todella, todella tuhota kaiken elämän mielikuvituslarppauksellaan.
"Vittu mä vihaan ihmisiä."

Kirurgi nimittää tämän hetken koronarajoituksia hutiloiduiksi paniikkitoimiksi.

...ja sitähän ne todella ovatkin: eivät perustu mihinkään; ovat täysin mielivaltaisia, aiheuttavat pelkkää haittaa eikä kerrassaan mitään hyötyä, jne... 

HUSin neurokirurgi Esa-Pekka Pälvimäki ei ymmärrä koronatoimien nykytilaa.

Niin. Pälvikoronamäella tuntuu olevan ymmärrys vähän vajaa – mutta siitä huolimatta myös hänen on ihan pakko päästä kertomaan mielipiteensä siitä, miten hän haluaisi orjuuttaa ihmisiä totalitarismilla

Jos hän haluaisi kontribuoida jotain oleellista, hän voisi vaikkapa kertoa, mitä neurologisia haittavaikutuksia kuonokopan pitämisestä seuraa, tai mitä neurologisia haittavaikutuksia mRNA-"rokotteet" aiheuttavat – mutta ei: hän haluaa kertoa, miten ihmisiä sorrettaisiin paremmin kuin mitä nykyinen fasistihallitus sortaa.

– Tämä ”sulkutila” ei riitä.

Ahaa, tämä on se kirurgi joka laittaa tämän sulkutilan lainausmerkkeihin. En tosiaan eilen jaksanut edes käydä katsomassa kuka linkin takana urputtaa.

Joko eliminoidaan [tämä sana on aina hienoa nähdä lääke"tieteen" yhteydessä] nyt (5 vko täyssulku, rajat kiinni, taloudelliset menetykset korvataan,

Miten? Taloudelliset menetykset korvataan miten? Verorahoista? Esa-Korona-Pekalla ei taida rahatalous olla ihan vahvimpia osaamisalueita? Mitäs jos Pälvikoronamäki kirjoittaisi hiukan paljon pidempään kuin vitteriviestin verran siitä, miten tahallaan tapetun kansantalouden yhä yltyvät vahingot korvataan rahalla jota kukaan ei ole tekemässä? (Tarpeettomat ihmishengenmenetykset ja tahallinen terveyden tuhoaminenhan ei koronalääkäreitä liikuta, joten tuosta en minkäänlaista ohjeistusta odota). 

greenzone avaus),

Mikä vitun greenzone? Onko Esa-Korona-Pekka ajamassa tässä jonkinmoista apartheid-ratkaisua kenties? Myrkytykseen vapaaehtoisesti itsensä altistavat saavat liikkua (kunhan muistavat ne hyödyttömät turvavälit, haitallisen maskin ja yleisen panikoinnin [koska "rokotukset" eivät muuta mitään] – mutta omaa päätään käyttävät ovat... palestiinalaisia? 

saadaan Suomi auki kesäksi

Suomihan voisi olla auki nyt, koko viimeisen vuoden, eivätkä koronatilastot™ poikkeaisi mihinkään suuntaan minkään muun maan tilastoista. Mutta ei kun meidän pitää ensin pusata kaikkea haitallista, ja sitten vasta "avataan" ehkä vähän: päästetään ihmiset ehdollista tuomiota "nauttimaan" – hetkeksi.

tai sitten tehdään näitä hutiloituja paniikkitoimia (ja rajat vuotaa yhä [koska loitsua ei päätelty oikein!]) ja sen lisäksi vielä onnistutaan pilaamaan kesä,

Ei huolta, kyllä te sen kesän olette pilanneet jo etukäteen :D! Well done, u phuc'n twat.

Samoilla linjoilla on keuhkolääkäri ja professori Marjukka Myllärniemi. Hän katsoo twiitissään, että tavara on jo tuulettimessa.

Toivottavasti koronamarjukka tarkoittaa nyt paskaa, eikä sitä toista tavaraa...

Minkä takia nämä sarjakuvapiirtäjät nyt on ruvenneet pätemään asioissa joista eivät selvästikään mitään ymmärrä – mutta ilmeisesti kuvittelevat ymmärtävänsä (kun on tittelit joita heilutella).

– Pistäkää ne viimesijaiset nyt, Marjukka Myllärniemi vetoaa.

...eli ulkonaliikkumiskielto? Vai keskitysleirit? Pakkorokotukset? Vai ihmisten suora tappaminen? Mikä on Myllärkoronaniemen käsitys "viimesijaisista" toimista?

– Pelkillä konditionaaleilla maata reaktiivisesti johtava pääministeri on nykytilanteessa väärissä hommissa, ylilääkäri Harri Tohmo kirjoittaa.

Kappas, koronahapa on päästetty hänetkin taas kertomaan, miten fasismia harjoitetaan oikein. Ehkä Koronatohmo haluaisi vaihtaa KoronaMarinin kanssa duuneja päikseen? Samahan se on kuka tekee mitäkin, eiks jeh?

Koronahapa haluaa nukuttaa sut lopullisesti – palliatiivisella kivulla!

Koronahapa on toki oikeassa siinä, mitä pääkoronaministeristä sanoo – mutta hänen oma despoottiratkaisunsa on vielä reaktiivisempaa touhua, ja sen lopputuloshan vasta konditionaaleja lupaileekin. Jos Koronatohmosta olisi kiinni, hän äityisi jo viikon päästä (kun vieläkin idioottimaisemmat rajoitukset eivät [hirmu] yllättäin toimisi) laminoimaan ihmiset tyhjiöön, koska se olisi hänen mielestään ei-reaktiivista johtamista, josta konditionaali olisi (sic!*) menestyksekkäästi eliminoitu – lopullisesti [final solution].

Ja kovasti kiitoksia myös sihteerinä toimineelle "toimittajalle". Oikein hienoa "tutkivaa" journalismia harrastaa siinä kokenut kehäkettu ja fantasiakirjailija: Juha-Korona-Pekka "KoronaJiiPee" Tikka.

---

* Joka päivä oppii jotain uutta: Fimean "tiedotus"sivuston nimi on "Sic!" Tästä voisi repiä niin paljon todella mustaa huumoria. 
    Kun sulkuihin kirjoitettu sic huutomerkillä yleensä tarkoittaa, että kirjoittaja pani kyllä merkille kirjoittaneensa jotain joka näyttää jotenkin väärältä... 

Se, että Fimea – jonka mielestä Suomessa AstraZenecan "rokote" ei vielä ole tehnyt tarpeeksi tuhoa (vaikka yhä useammat maat on lakanneet käyttämästä sitä), jotta olisi mitään syytä miettiä josko tätä myrkkyä todella kannattaisi tunkea elimistöön... ja koko sivuston nimi on Sic!... Ehkä tämä on etukäteistä tuhokontrollia?
    "Joo no siis tuli väitettyä kaikenlaista josta seurasi ruumiinvammoja ja kuolemaa – mutta kai te olette huomanneet mikä meidän saitin nimi on? Ei me olla vastuussa omista lausunnoistamme! Sic!"

Ei kommentteja: