2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 13. maaliskuuta 2021

Viestintäjohtajat tyrmäävät puheet

 Rakkausministeriöiden sensuurijohtajat puhuvat muunneltua totuutta, kuten aina:

Valmiuslain pykälällä halutaan keskittää viestintää – Ministeriöiden viestintä­johtajat tyrmäävät puheet ”sensuuripykälästä”

Sensuuriinhan ei ole tähänkään saakka tarvittu mitään erillistä pykälää – todellinen tieto vaan jotenkin kummasti ei päädy keskustelun liepeille edes. Siksi fasistihallitus kokee olevansa oikeutettu tunkeutumaan yhä syvemmälle ihmisten itsemääräämisoikeuteen, ja määrätä yhä vahingollisempia toimenpiteitä – joita normikansalaiset eivät tajua protestoida kun sitä todellista, faktapohjaista tietoa ei todellakaan meediostosta löydy.

Todellisuudestakertomisen sijaan meediosto tällä haavaa hekumoi siitä, miten USSA ja Israel ovat yhteistuumin kymmenen vuotta pommittaneet Syyriaa voidakseen riistää maan luonnonvaroja, ja kaikkien ympäröivien maiden luonnonvaroja myös – mutta unohtaa mainita juurikin nuo asiat, ja keskittyvät kidutusfantasioihin, ja liittävät nämä fantasiat yhteen ainoaan ihmiseen, niin kuin "regime change" -retoriikassa on tapana.

Mihin hyökkääjävaltio USSA on näitä tyttöjä viemässä? Jostain kumman syystä meediosto vaikenee täysin siitä, mitä konfliktialueilta "pelastetuille" lapsille tuppaa tapahtumaan. Jokainen tietää mistä puhun, mutta koska ajatus on liian synkkä ollakseen totta, se vain sysätään sivuun, ja jatketaan kuin mitään ei olisi vialla.

Länsimaat pitävät ääriliikkeitä hengissä; niitä ei olisi olemassa ilman läntisiä "tiedustelupalveluja".

Fabrication in BBC Panorama 'Saving Syria’s Children'


...ja sitten on tietystikin tämä:

British MI6 agents accused of leading intelligence operations in Yemen

Kun meediosto mullikuorona jauhaa sydänjuuria riipivää kerrontaa mistä hyvänsä maailmankolkasta (ei tarvitse mennä Viroa tai Ruotsia kauemmas, kun huomataan narratiivin korvaavan reaalitodellisuuden täysin), voidaan melkoisella varmuudella olettaa, että sillä möykkäämisellä peitellään jotain huomattavasti synkempää, ja täsmälleen päinvastaista kuin mitä "toimittajat" väittävät.

Ei puhuta todellisuudesta; puhutaan fantasioista. Käännetään kaikki nurinniskoin. Jankataan samaa paskaa päivästä ja tunnista toiseen. Toivotaan että väki ei koskaan havahdu miettimään ensimmäistäkään kriittistä kysymystä mistään.

...mutta hei! Kohta saadaan äärinatsit seulottua ihan vaan naaman perusteella:

Poliittinen vakaumus voi näkyä kasvoista

Tämä ei mitenkään voi mennä pieleen, tämäkään. ...Mutta palataksemme sensuuriin: ilmeisesti Baabelin torni, joka EUn nimellä kulkee, on ollut kovasti ahkerana tiedon patoamisen suhteen – päätellen siitä, että yhä useammin veppiä samotessa vastaan tulee tämmöisiä sivuja:
Milloin minkäkin datan koetaan olevan mahdollisesti laitonta juuri "täällä". Ihan normaalia tietoa, jonka pitäisi olla aina vapaata – mutta yhä enemmän se ei sitä ole. Euroopassa hivutetaan Kiinan käytänteitä kovasti paljon käyttöön.

Matsku ei siis ole laitonta per se, sen vain kuvitellaan olevan laitonta Euroopassa. Koska tietäminen on ilmeisesti rikos tällä meidän mantereellamme, nykyään.

Tämä alustahan tuli pari vuotta sitten paikkaamaan Tuubin sananvapausvajetta – mutta nyttemmin sekin on joutunut notkahtelemaan periaatteistaan, kuin myös lähes kaikki muutkin vapaus edellä touhuun lähteneet alustat. Tästä byrokraattorien aiheuttamasta – yhä syvenevästä – demokratiavajeesta selviävät vain hajautetut lohkoketjuratkaisut, kuten lbry.tv, joita ei voi vaientaa. Tai voi, sulkemalla koko internet.

Ja inttervepin sulkemisesta puheen ollen: kannattaa seurata mitä Klaus "Anal Swab" Schwabin Cyber Polygon milloinkin vehkeilee. Jos joku ei ole tullut huomanneeksi, kyberrikollisuudesta jauhetaan nykyään melkein yhtä paljon kuin mielikuvitusviruksista – ja päiväntasauksen kieppeiltä alkaa taas tuttu neljänkymmenen päivän uhrauskausi, jonka aikana on tapana järkätä kaikenlaista vänkää askaretta. 

Heinäkuun 9. näyttäisi olevan tämänvuotisen "harjoituksen" d-day, joten... onhan virussuojaus kunnossa? (Vitsi, vitsi: virussuojausfirmat valmistavat ihan itse myös virukset, ja koneet vuotavat kaiken toiminnan muutenkin suoraan kaikille jotka tiedoista haluavat jotain maksaa, joten... ehkä vain kannattaa pysyä pois pornosivuilta?)

Ei kommentteja: