2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 2. maaliskuuta 2021

Suomen lisäksi käyrät

 Tämä paskanjauhanta jatkuu ikuisesti:

Lupaava kehitys maailman koronatilanteen parantumisesta taittui – Suomen lisäksi käyrät nousussa muuallakin

Käyrät nousussa? Vilkaistaanpa taas niitä käyriä:

Suomen hirmutäydet sairaalat. Tilaa on siis tuonne ylälaitaan saakka – mutta kuten huomaamme (jos oikein siristää): potilasmäärä syleilee lattiaa.

Ja ne maailman "taittuneet" käyrät:

Kaikki on ollut laskussa ties kuinka pitkään – huolimatta jatkuvasta "AARGH!! TILANNE PAHENEE TOSI PAHASTI!" -viestinnästä.

Coronavirus Fact-Check: Why “New Cases” Are Plummeting

The number of “new cases” reported is tumbling in many countries around the world, and has been for over a month. So what’s causing it?

Koska "korona"™ johtuu vitamiinipuutteesta, se paranee vitamiinien syömisellä. Ja mitä ihmiset ovat ruvenneet tekemään – lääkärien puoskariohjeista piittaamatta?:

Koronan pelko sai suomalaiset ahmimaan hunajaa ja ravintolisiä – myynti kasvoi 10 prosenttia ja vitamiinien vielä enemmän

...mutta koska kaikki tyhjästäpanikointi perustuu pelkästään lukujen vääristelyyn, tämä sama keino lykätään näköjään taas kerran turbovaihteelle. Kun tilastoja katsoo "oikein" – ja varsinkin kun tilastoja ylipäätään merkitään (ja ollaan merkitsemättä) sekä tulkitaan mahdollisimman valikoivasti – voidaan väittää aivan mitä hyvänsä. Kuten viimeisen vuoden ajan on tehty.

COVID-19 PCR Tests Are Scientifically Meaningless

"Koronatoimien"™ aiheuttamien tuhojen maksimoimiseksi voidaan kaiken ääliömetelöinnin ohessa toki harrastella myös kansanterveydelle täydellisen turmiollista politiikkaa:

Court Orders Georgia Defendants to Stop Selling Vitamin D Products as Treatments for Covid-19 and Other Diseases

Kielletään D-vitamiinin myynti! Hir-VEEN hyvä idea. "Koronakriisi"™ on ihmisten tahallista sairastuttamista koskaan-todentamattoman ihmemikrobin varjolla. Kun vielä pikkuhitlerit alkavat sotkea armeijaa mukaan:

Puolustusministeri lupaa Vantaan pyytämää apua koronajäljitykseen

Jawohl, mein Führer!

Koronakalifi. Kohta alkaa päitä tippua, jos se Janista on kiinni.

Ja jos se meediostosta on kiinni, maailmasta tulee todella sairas paikka:

Koronapsykopatia kukkii myös Guardianissa.

Meedioston vesikauhuinen meuhkaaminen aiheuttaa tätä:

Number of Injuries Reported to CDC After COVID Vaccines Climbs by Nearly 4,000 in One Week

Vaan koska meediosto(kin) on vain läjä lääketeollisuuden(kin) huoria, kaikki varoitukset jätetään yksinkertaisesti huomiotta:

Beware of RNA-based Vaccines. Potentially Serious Injuries. The Risk of Prion Disease

Ei kommentteja: