2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 8. maaliskuuta 2021

Kaikki todennäköisyys viittaa

 Pelleparaati jatkuu ja jatkuu ja jatkuu:

Tutkijan mielestä vaalien siirtopäätöksen viipyminen oli suurin korona-ajan moka – ainakin toistaiseksi

Lisää eksperttispesialisteja hölisemään asioista joista eivät kerta kaikkiaan tajua mitään! Tämä ilveily ei lopu koskaan.
Tämännäköinen pässi tällä kertaa ajamassa fasismia aina vaan syvemmälle jokaisen ahteriin. "Ai että tekee eetvarttia kuule!"

Ja edessäistujahan ei ainakaan voi olla täysin pihalla siitä mistä puhuu?

Presidentti Niinistö ymmärtää kuntavaalien siirron: "Kaikki todennäköisyys viittaa siihen, että kesäkuussa uhat ovat lievempiä"

Joo vai? Ettes skoijaa? ...Ja tämähän ei mitenkään voi liittyä siihen, että kesällä saadaan enemmän aurinkoa kuin talvella, joten kroppa voi valmistaa enemmän D-vitamiinia – ja tässä koko sirkuksessa on kyse poliittisesta flunssasta, jossa vitamiinipuutteesta tehdään fiktiivinen kulkutauti (ja lääkefirmoille tsiljardeja dubloneja kansanterveyden kustannuksella, myymällä myrkyllistä paskaa josta on vain ja ainoastaan haittaa, koska lähtökohtaisesti ei ole olemassa mitään mitä "parantaa" tai varsinkaan "ehkäistä")? Mitenkään?
Ympäripyöreyksillä kohti yhä syvenevää diktatuuria

On aivan uskomatonta missä pölkkypäiden ryteikössä joutuu ihminen tarpomaan. Laitetaan tähän nyt jälleen yksi klippi, jossa Andy Kaufmanin lisäksi myös Tom Cowan yrittää vääntää ratakiskosta miten älyttömän yksinkertaisesta asiasta on kysymys – mutta kuten Tom (joka selkeästi alkaa jo tympääntyä siihen, että samoja simppeleitä perustotuuksia pitää jauhaa uudestaan ja uudestaan) sanoo: ihmiset tuntuvat olevan jonkin lumouksen vallassa, minkä takia ajattelu ei vain suju. Mikään ei mene perille – eikä tunnu ihan täysin menevän edes muuten analyyttiselle Derrick Brozelle, joka tätä haastattelua vetää.

Kun edes kriittisinä tutkijoina itseään pitävät, muuten loistavaa päättelykykyä osoittavat ihmiset eivät vain kykene näkemään lasikauppaa tasaiseksi rellestävää neonpinkkiä mastodonttia... Ihmiset on todella vaivutettu melkoisen vaikuttavaan hypnoosiin. 

Enihuu, suosittelen katsomaan; tässä ei ole kerrassaan mitään monimutkaista:

Ei kommentteja: