2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 9. maaliskuuta 2021

Here's something I found on the web

 Niin kauan kuin tämä vielä netistä löytyy:

Louise Hampton on entinen hätäkeskuksen puhelinvaihteen... no, se jolle kerrotaan mikä on hätänä, ja hän sitten tekee mitä tarvitsee, lähettää lanssin tai jotain. 

Potkut hän sai viime kesänä upattuaan jo puolilegendaarisen Certificate of Bollocks -videon, jossa hän esittelee saamaansa cövid-diplomia ansiokkaasta uhrautumisesta tms. – kun hänen mielestään hänen (ja NHS:n) panos on muistaakseni jotakuinkin "phuck'all" – ts. sulkupolitiikka aiheuttaa pelkkää haittaa (sydänvaivaiset eivät halua ambulanssia kun ninjavirus pelottaa enemmän kuin sydänkohtaus jne.).

Ja nyt hän siis kysyy jokakodin vakoilulaitteelta, josko Kill-Bill Gates O'Hell olisi psykopaatti, joka tappaa ihmisiä. Alexan mukaan todellakin on, ja tappaa.

Voi olla että Alexan algoritmia on sittemmin hiukan muilattu – totuudelliset vastaukset kun eivät kuulu teknokraattien arsenaaliin. 

...ja myymättä on vielä jokunen miljardi haitallista rokotetta ennen kuin on saatu kurottua tämä tavoite umpeen:

Pelkästään Hollannin Itä-Intian kauppakomppanialla oli enemmän pätäkkää kuin kaikilla isoimmilla nykyfirmoilla yhteensä. Noloo.

Ei kommentteja: