2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 15. maaliskuuta 2021

Onni sekä ongelma

 Mtääh?! Meinaako ne vielä peräti sallia jotain?

Tällaisia liikkumis­säännöksiä hallitus nyt luonnostelee: Mökkimatkoja ei rajoitettaisi, pienet koululaiset jatkaisivat lähi­opetuksessa

Oh, armolliset yliherrat! Valistakaa kasvonne meille kuin aurinko! ...Ai niin, mutta nimenomaan pienet lapset tarvitsevat vanhempiaan eniten, joten luonnollisesti heidät pidetään pois kotoa.

...paitsi että lauantaihin mennessä maassa viimeistään on kaikki jo kielletty, eli mielenosoittajat ammutaan heti kotiovelle – kansanterveyden nimissä, tietty.

Hallituspuolueista kaikki suhtautuvat nihkeästi ja Rkp erityisen nihkeästi liikkumisrajoitusten käyttöönottoon, mutta HS:n tietojen mukaan yksikään puolue ei ole ehdottomasti vastustanut niitä, jos tilanne pahenee.

"Hallituspuolueista kaikki suhtautuvat nihkeästi liikkumisrajoitusten käyttöönottoon," mutta silti liikkumisrajoitukset otetaan käyttöön. Hallituksella ei vissiin ole valtaa omiin päätöksiinsä?
Rajoitukset mutta myös vapaus ulkoilla olisivat voimassa ympäri vuorokauden.
Double whammy? Win-win? Samaan aikaan kun liikkuminen on kiellettyä, vapaus kuitenkin on... "olemassa" – noin teoreettisena käsitteenä? Jokaisella kellonlyönnillä liikkuminen on kiellettyä – ja vapaus myös?
Kontakteja pitäisi vähentää arviolta 15–20 prosenttia, jotta tarttuvuusluku laskisi alle yhden eli tauti ei enää leviäisi vaan pysyisi ennallaan tai vähenisi.
Nämä luvuthan eivät perustu kerrassaan  mihinkään, mutta pääasia, että vapaus saadaan kiellettyä. Se kun tarttuu.
Ravintolasulku alkoi viime tiistaina, joten sen vaikutuksen pitäisi näkyä jo alkuviikon luvuissa.
Pitäisi ja pitäisi. Onko mitkään näistä natsitouhuista näkyneet silloin ja sellaisina kuin on oletettu? ˙ᴉƎ
Jos keskiviikkona ei ole näkyvissä laskua, se voi olla merkki, etteivät nykyiset rajoitukset tehoa nykyiseen virusmuunnokseen.
:D ...eli tämä virusvariantti on mutatoitunut immuuniksi juuri näille mielivaltaisille "koronatoimille"™? 

Odotan todella suurella jännityksellä, josko PCR-"testin" vahvistusta olisi jo tuohon tultaessa laskettu. Tätä pikku detaljiahan ei koskaan kerrota, mutta jos hysterisointia halutaan vähän laskea – ja väittää että fasismi toimii –, se tapahtuu tosi kätevästi ihan vain pudottamalla kierroksia, eli vähentämällä tuplaussyklejä (kunnes halutaan taas lietsoa paniikkia, jolloin voidaan nostaa vahvistus takaisin ultrafantasiatasolle). 
    (...Ja kun tämä hyvin olennainen pikkujuttu sinnikkäästi pimitetään [ja myös koko pimityksen olemassaolo pidetään vakan alla – vaikka WHOlta tulikin jo viikkoja sitten ohjeistus, että "hei kamut, laskekaapa sitä vahvistusta jonka kaikki tiedämme täysin valheelliseksi"], voi huijaus jatkua niin pitkään kuin ikinä halutaan – eli ainakin pari vuotta.)
Monissa maissa kuten Irlannissa tilanne on saatu haltuun vasta todella kovilla liikkumis- ja muilla rajoituksilla.

Hah! Vittu että voi olla törkeää valehtelua. Mitään ei ole "saatu haltuun", koska mikään näistä toimista ei vaikuta olemattomaan virukseen. "Koronatoimet"™ on täydellisen hyödyttömiä joka ainoassa maassa. ...mutta haitallisia, toki.

Koronavirus on koko ajan muuttunut enemmän 15–35-vuotiaiden vitsaukseksi. Yhtä aikaa onni sekä ongelma on, että tässä ryhmässä moni voi olla vähäoireiden.

Se on kyllä hankalaa – että sairaat ovat terveitä.
Tämä on ongelma, koska vähäoireiden voi osallistua juhliin tai mennä punttisalille, josta altistuneen tietämättä useat muut saavat jopa sairaalaan vievän virustartunnan.

Samaan aikaan jokainen tervejärkinen on tiennyt noin vuoden, että "oireettomat kantajat" eivät kanna mitään. Kukaan ei "altistu" mihinkään siksi, että sattuu hengailemaan terveen kanssa samassa tilassa. Ja "tartuntoja" ei ole olemassa, edelleenkään.

On vain harhaisia "hallituksia", jotka ovat peruuttaneet oman legitimiteettinsä aikaa sitten. Koska psykoosi. On vain D-vitamiinipuutos – ja valtiopetos, maanpetos, sekä rikos ihmisyyttä vastaan.

Ei kommentteja: