2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 11. maaliskuuta 2021

Found after recovery

 Meediosto harrastaa nekromantiaa:

Läheiset paljastavat viimeiset viestit – näin koronaviruksen saaneet kirjoittivat vain hieman ennen kuolemaansa

Ei ole yllätys, että juuri Nuorsuomalaisten Iltakoronasanomat vajoaa tälle tasolle – eli hyväksikäyttämään (National Geographicin hyväksikäyttämiä) vainajia valheellisen propagandansa edistämiseksi (ja siis täysin tarpeettomassa epätoivossa vellomiseksi). 

Tasapainon vuoksi lienee turha odottaa kokeellisiin "rokotteisiin" kuolleiden – joita on muuten prosentuaalisesti paljon enemmän kuin edes intuboinnilla on saatu tehtailtua – viimeisiä sanoja.

Khihihi, otetaanpa yhteyttä tuonpuoleiseen!

Eikä missään nimessä hiiskuta sanallakaan NIHn tutkimuksesta, jonka mukaan:

Lasting immunity found after recovery from COVID-19

Cövidin sairastanut on cövidille immuuni. ...Toisin kuin "rokotteen" ottanut, jonka pitää suostua tähän myrkyttämiseen vähintään kerran vuodessa.

    Toki tämäkin tutkimus nojaa siihen valheelliseen kuvitelmaan, että "virukset" aiheuttavat sairastumista – mitä ne siis eivät tee, kuten monen monta kertaa on vahingossa todistettu –, joten koko "immuniteetin" käsite on silkkaa skeidaa: tarttuvia tauteja ei ole. Cövid on vitamiininpuutetta, ja siksi siihen voi sairastua useammin kuin kerran. 

...Mutta silti: allopatian sisälläkin valitaan hyvin huolellisesti mitä halutaan uskoa. Silmät ummessa rokotusraivolla maskin aiheuttamassa happivajeessa valitaan uskoa, että 0,001% fataliteetin takia pitää ottaa huomattavasti isompi riski myrkkyjen injektoinnilla. Ja hengittää hiilidioksidia hapen sijaan.

Tämä kaikki on täysin järjetöntä touhua – mutta järjettömyyteenhän kuuluu se, että sitä ei kyetä näkemään järjettömänä.

Ei kommentteja: