2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 1. maaliskuuta 2021

Oikeassa suhteessa tavoiteltuun päämäärään nähden

Valtioraiskarit hallusinoivat:

Länsirajalla alkaa "pakkotestaus" koronan varalta – jos vapaaehtoisesta testistä yrittää luistaa, voidaan siihen määrätä

 Eikä voida. Nämä häiriintyneet yksilöt kuvittelevat, että ruumiillinen koskemattomuus on mielipidekysymys. Se ei ole. Väkivalloin tehty ruumiinaukkoon työntyminen on raiskaus – ja kuten tiedämme, raiskauksessa käytetty väkivalta ei välttämättä tarkoita fyysistä väkivaltaa. Tässä on kyse valtion sponsoroimasta raiskauksesta.

Vilkaistaanko lakia?

4.2.2 Oikeus elämään sekä henkilökohtaiseen vapauteen ja koskemattomuuteen (7 §) 

Jokaisella on oikeus elämään sekä henkilökohtaiseen vapauteen, koskemattomuuteen ja turvallisuuteen. Ketään ei saa tuomita kuolemaan, kiduttaa eikä muutoinkaan kohdella ihmisarvoa loukkaavasti. Henkilökohtaiseen koskemattomuuteen ei saa puuttua eikä vapautta riistää mielivaltaisesti eikä ilman laissa säädettyä perustetta. Rangaistuksen, joka sisältää vapaudenmenetyksen, määrää tuomioistuin. Muun vapaudenmenetyksen laillisuus voidaan saattaa tuomioistuimen tutkittavaksi. Vapautensa menettäneen oikeudet turvataan lailla.

Mikä tässä on epäselvää? Kun tiedetään, että PCR-"testiä" ei voi käyttää diagnosointiin, eikä tätä mielikuvitusvirusta ole koskaan isoloitu... Jäljelle jää fasismi.

6 §
Hallinnon oikeusperiaatteet

Viranomaisen on kohdeltava hallinnossa asioivia tasapuolisesti sekä käytettävä toimivaltaansa yksinomaan lain mukaan hyväksyttäviin tarkoituksiin. Viranomaisen toimien on oltava puolueettomia ja oikeassa suhteessa tavoiteltuun päämäärään nähden. Niiden on suojattava oikeusjärjestyksen perusteella oikeutettuja odotuksia.

Valehdeltujen tilastojenkin mukaan tämän kausiflunssan aiheuttama riski kuolla on 0,01% – sama kuin joka ainoa vuosi ennenkin. Mikään "hallituksen" toimista ei ole oikeassa suhteessa mihinkään.

Terveyspoliisista päivää. Aiomme nyt työntyä aivoveriesteeseenne väkisin ilman mitään syytä.

Ei kommentteja: