2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 10. maaliskuuta 2021

Asiakas toivoi pakkoa

 Jatkettu ihmisoikeusrikos jatkuu ja syvenee tahalliseksi vammantuottamiseksi:

VR asettaa juniin maskipakon

Vain terveydellisen esteen takia maskia ei tarvitse käyttää.

Ensinnäkään, konnarille ei kuulu kenenkään terveydentila millään lailla – mutta tässä erinäisiä terveydellisiä syitä, jotka koskevat aivan kaikkia:

Medical Doctor Warns that “Bacterial Pneumonias Are on the Rise” from Mask Wearing

Maskit siis aiheuttavat keuhkokuumetta. Sen lisäksi, että ne eivät estä nanopartikkelien liikkumista yhtään, ne varastoivat skeidaa juurikin hengityselinten kieppeille.

Yinon Weiss on vitteriin kerännyt liudalti graafeja, joista kaikista näkee, että kuonokopparatkaisuista ei ole kerrassaan mitään hyötyä.

Ja lisäksi täällä on kerättynä jokusen kymmentä tutkimusta aiheesta: naamareista on vain ja ainoastaan haittaa. Niistä ei ole mitään hyötyä. Niistä on haittaa.

Märän rätin pitäminen naamalla on epäterveellistä, mutta se ei veeärrän byrokraattorien mielestä vissiin ole "terveydellinen peruste" olla pitämättä naamavaippaa.

Veeärrän terveyspoliisit huolehtivat kansalaisten terveydestä viimeiseen hengenvetoon.

Tokihan kaikkein kätevintä matkustamista veeärrän spesialistien mielestä olisi pakata ihmiset laatikoihin. Tiedättehän, sellaisiin... miksi niitä nyt sanotaan? Kirstuihin? No, tiedättehän te. Niihin semmoisiin joissa mahtuu kätevästi makaamaan yksi ihminen ilmatiiviin kannen alla. Semmoinen matkustaminen olisi ennen kaikkea turvallista (ei aerosoleja!), ja kätevästi voisi pakata matkustajat päällekkäin – eikä olisi niin väliä aikatauluistakaan, kun olisi niin lokoisat oltavat matkustajilla.

VR:n tuoreimman asiakaskyselyn mukaan 65,5 prosenttia toivoi maskipakkoa juniin.

...jjaa sieltä se kansanmurha hiljalleen hiipii. 65,5 prosenttia päätti, että 34,5% on menettänyt oikeutensa hengittää happea hiilidioksidin sijaan. Näin se demokratia toimii. 

Ihmiset ovat 65,5-prosenttisesti tappavan tyhmää sakkia.

Ei kommentteja: