2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 2. maaliskuuta 2021

Tuhannet ja taas tuhannet

 Vittu että voi ämmä olla tyhmä:

Miksi muualla pystytään päättämään korona­suluista helposti, mutta Suomessa päätöksen­teko on kovin vaikeaa?

Hanna Mahlamäki – lääketeollisuuden huora. Tämä portto haluaa jo käynnissä olevaan desimointiin vauhtia.

Kaikkialla järjestelmä ei sido poliitikkojen käsiä samalla tavalla kuin Suomessa.

Sulkutoimet on laittomia. Kaikkialla. Myös Suomessa. Suomen "hallitus" on rikollinen syndikaatti. Jokainen lockdown-"hallitus" on rikollinen syndikaatti. Järjestelmä on rikki kaikkialla – ja tätä järjestelmää pyörittävät psykopaatit pitäisi ampua – kaikki kerralla, samaan aikaan, ilman minkäänlaista varoitusta. 

Harmi että maailmassa ei tunnu olevan muutamaakymmentä oikeamielistä salamurhaajaa, jotka voisivat yhdellä laukauksella tehdä maailmasta paaa.aaaljon paremman paikan – ja järjettömät narratiivit allopatian ja ilmastointiskientologian (sekä ekonomian yms.) noidankattiloista katoaisivat kuin taikaiskusta sinne mihin kuuluvat: tarinoihin huurupäisistä "teorioista", joiden ihmiset antoivat dominoida elämiänsä, koska olivat vain liian laiskoja käyttämään aivojaan edes sitä minuuttia, joka olisi mennyt sen selvittämiseen, että kaikki oli vain suurta kusetusta – eikä edes erityisen nerokasta sellaista.

PANDEMIA

...jota ei ole olemassa... 

 on paljastanut yhden merkittävän eron, joka näillä malleilla on. Suomi on joissain asioissa harmillisen hidas.
Saksassa koronarajoitukset tehdään tartuntatautilain puitteissa, jota on uudistettu moneen otteeseen – lainsäädäntö ei ollut täälläkään valmis pandemiaan.

...jota ei ole olemassa. Tämä huora levittää näppäimistölleen kakkaa, kuten heikäläisillä on tapana päivästä toiseen. Nämä pohjattomat idiootit haaveilevat vallasta joka vihdoin on ihan ulottuvilla, ja siksi he jatkavat täysin sumeilematonta valehtelua – joko siksi että eivät tajua mistä puhuvat (niin kuin vahvasti näyttää) tai sitten pelkkää ahneuttaan. Mene ja tiedä. 

Joka tapauksessa nämä presstituutit ovat suurelta osin vastuussa mahdollistamastaan pohjattomasta julmuudesta, jonka takia heidän helvettinsä tulee olemaan erityisen pitkä ja kuuma.

Kun oikeudella on mahdollisuus kumota poliitikkojen päätöksiä, syntyy myös ennakoimattomia tilanteita. Lokakuussa, kun kotimaanmatkailu oli vielä Saksassa sallittua, moni osavaltio kielsi majoitustoiminnan hotelleissa ja vuokrataloissa. Lomasuunnitelmia peruttiin.

Syyslomien jo monin paikoin alettua tuomioistuimet kumosivat päätöksiä osavaltio osavaltiolta. Syyslomaviikko oli silti pilalla niin yrittäjien kuin lomailijoiden kannalta.

Tämä on vissiin koronahannan mielestä hyvä asia? Pääasia, että saatiin pilattua sekä yrittäjien että lomailijoiden elämä?

Hanna ei vissiin tule tässä mainitsemaan sitä, että joku saksalainen korkein oikeus jo aikoja sitten tuomitsi valtion toimet täysin laittomiksi. ...Koska koronamahlan kiimaisesti valuessa reisien sisäpinnoilla laillisuus ja ihmisoikeudet ovat täysin merkityksettömiä asioita mielikuvitusviruksen rinnalla?

MYÖS koulujen avautumiseen liittyviä edestakaisia päätöksiä on tehty hyvin nopeasti, ja koulut ja koululaisten perheet ovat vain yrittäneet sopeutua ja pysyä perässä siinä, mitä tapahtuu.

Se, että "tiede" muuttuu jatkuvasti, ja ihmisten pitää sporadisesti muuttaa elämäänsä täysin satunnaisesti muuttuvan "tieteen" mukaan, on ilmeisesti tämäkin mahlahannan mielestä tosi hienoa, donnerwetter.
Helppoa ei ole ollut missään. Tuhannet ja taas tuhannet ihmiset eri puolilla Eurooppaa osoittavat jatkuvasti mieltään rajoitusten takia.

...koska ne ovat laittomia – ja täydellisen järkipuolia. Ja toimimattomia – koska ne eivät lähtökohtaisestikaan voi toimia. Toivottavasti koronahanna saa "rokotteensa" (joka siis ei ole rokote edes siinä määrin kuin muut "rokotteet") mahdollisimman pian – häntä kun tuntuu venäläinen ruletti vetävän puoleensa.

Sitähän ei etukäteen voi tietää kuka tästä puoskaroinnista tulee halvaantumaan, kuka saa sydärin, kuka neurologisen horkan, kuka "koronan vaikean muodon" – ja kuka ei mitään. ...ensimmäisten tuntien aikana. ...ensimmäisten päivien aikana. ...ensimmäisten viikkojen, kuukausien, vuosien, vuosikymmenten aikana. 

"Koronatoimet"™ ovat desimoinnin työkaluja – ja sellaisiksi ne myös on suunniteltu.

Ei kommentteja: