2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 4. maaliskuuta 2021

Tulee nyt "karanteenissa"

Tämähän ei ole mitenkään hälyyttävää?:

Poliisi vei altistuneen koronatestiin, vastusti, tutkitaan rikoksina

 Siis: koronakultin miliisi vie väkisin "altistuneen" (jonkun joka on ollut jossain, missä on mahdollisesti ollut joku, joka on mahdollisesti ollut jossain tekemisissä jonkun sellaisen, joka on valheellisella PCR-testillä "diagnosoitu" sairaaksi vaikka onkin terve, kanssa) tilanteeseen, jossa väkisin työnnetään tikku aivoveriesteeseen

Another Woman’s Brain Lining Punctured While Being Nasal Swabbed for COVID

 – vaikka näytteen voisi antaa ihan vain sylkemällä (jos mikään tässä kerronnassa noudattaisi minkääntasoista logiikkaa) – ja viranomaisraiskauksen lisäksi tämä ruumiillisen koskemattomuutensa väkivalloin menettänyt saattaa saada syytteet omien ihmisoikeuksiensa puolustamisesta.

Hienoa. Oikeusvaltioperiaate tallottuna moneen kertaan – todentamattoman [mutta monesti vahingossa vääräksi todistetun] hypoteesin... tuella? Inkvisitio toimi ihan samalla periaatteella aikanaan.

Pirkanmaalle luvassa uusia koronatoimia ”epidemiologisista tunnusluvuista riippumatta”

...koska realiteeteilla ei ole mitään tekemistä tämän fasismin kanssa. ...kuten tästäkin jutusta voidaan päätellä:

Meyer Turun telakan koronatartuntatilanne vakiintumassa – tartuntoja tulee nyt karanteenissa oleville

Ahaa? Ihmiset sairastuvat siitä huolimatta, että ovat laittomasti vangittuina – vaikka laittoman vangitsemisen pitäisi näiden järjen jättiläisten mukaan estää sairastumista? Olen hirmuisen äimänä. 

...Tokikin: jos tämän [monesti itsensä debunkanneen] pöpöteorian mukainen sairastuminen olisi mahdollista, otsikossa voisi olla kyse pelkästä "en ymmärrä mitä kirjoitan" -tyyppisestä kämmistä: laittomassa vankeudessa olevat ovat olleet "sairaita mutta oireettomia" ennen laitonta vangitsemistaan, ja sairastuneet vasta laittomassa vankeudessaan – mutta otsikonkirjoittajan mukaan nämä laittomasti eristyksiin vangitut ihmiset ovat saaneet "tartunnan" ollessaan laittomasti vangittuina, mitä juuri tällä laittomalla vangitsemisella on yritetty "estää".

Phuii! Nippa nappa vältin allopaattimiliisin sporadiset rangaistustoimet – toistaiseksi.

Ei kommentteja: