2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 14. maaliskuuta 2021

Elää kuin ihminen

 Jonkun kannattaisi ehkä vähän vilkaista mitä Oulussa oikein touhutaan:

Oulun kau­pun­gin­sai­raa­laan tar­tun­ta­ryp­pääs­sä uusi kuo­le­man­ta­paus – kuol­lei­ta jo 16

Kyseessä on ihan puhdas puoskarointi. "Tartuntarypäs" on kiertoilmaisu sille, ettei todellakaan tiedetä mitä tehdään. Kukaan ei kuole kausiflunssaan – ei ole koskaan kuollut –, ja silti juuri tuolla tehtaillaan ruumiita ennätystahtiin. 

Tokihan koko tämä koronasirkus on puoskarointia, jossa tapetaan ihmisiä harhaisten kuvitelmien vallassa – mutta erityisesti Oulun allopaatit tuntuvat olevan aivan pihalla.

Se ei tokikaan ole ihme, kun meediosto jatkaa joikaamistaan

Rokotteet eivät ole toimineet kaikissa epidemioissa – Näihin vitsauksiin ei ole löytynyt tehokasta lääkettä

Rokotteista on pelkästään haittaa. "Epidemioita" ei ole olemassa. On vain kyvyttömyyttä katsoa asioita asioina – ja sitä lietsovaa silkkaa pahuutta, joka ilmenee nimenomaan "rokotteina", joilla "hoidetaan" tai "ehkäistään" asioita joita ei ole olemassa. Tämä kaikki on silkkaa mielisairautta.

Kaksi rokoteannosta saaneella todettu koronatartunta Etelä-Savossa – Terveyspalvelujen johtaja: ”Ei horjuta uskoa rokotteiden tehoon”

...koska uskonnosta tässä on nimenomaan kyse. Kun profetiat on pielessä, siirretään maalitolppia.

Virolaiset väsyneitä koronatilanteeseen, taas lähes 1000 päivätartuntaa: "Suomalaiset lienevät parempia noudattamaan sääntöjä"

Niin ollaan nöyriä ja luotetaan eksperttispesialisteihin että nönnönnöö, kukapa haluais piiskata musta viiruxet pihalle ja työntää pään vessanpyttyyn – koska kuuliaisuus on terveyttä!

Vakava varoitus koronan eteläafrikkalaisesta muunnoksesta: ”Tämä variantti on painajainen - Aivan toisesta maailmasta”


Onhan se. Täysin keksitty. Sen takia sille on modattu vaikka mitä viheliäisiä ominaisuuksia.

Paljon sun virusvariantissa on piikkiproteiineja? Mikä on R-luku? Entäs R0? Meitsillä onkin tää länsi-venäjän turbowankelpravdalinko, eli valttikortti joka supertartuttaa kaikille ihan kaikki mahdolliset oireet – täysin huomaamatta!

Koronaluvut kasvavat ja toivo heikkenee – Kirurgi: ”Tämä ’sulkutila’ ei riitä”

Ymmärränkö nyt oikein, että tämä sulkutila ei tämän kirurgin mielestä ole sulkutila? Vai miksi hän heiluttelee sormiaan naamansa vieressä juuri tämän sanan kohdalla? Kirurgi haluaa varmaan leikata koronan pois, kaikista. Paras tapa on avata kaikki ihmiset ja penkoa se penteleen kruunumyrkky esiin sieltä jostain? Kun nyt työkaluna sattuu skalpelli olemaan. Jack the Ripperkin menestyksekkäästi poisti haureuden maailmasta, tuo sankari.

Virossa koronan ilmaantuvuusluku on liki yhdeksänkertainen Suomeen verrattuna – ”Varmaan monista tuntuu, ettei tämä lopu ikinä tai ettei rajoituksista ole hyötyä”

Noh. Rajoituksistahan ei tosiaan ole hyötyä, kun ei ole olemassa mitään virusta joka tarttuisi kehenkään mistään. Mutta tuo loppuminen... Pfizer on suunnitellut jatkavansa tätä geenimanipulointikokeilua – ja nämä meedioston tahallaan väärin nimeämät "rokotukset" tosiaan ovat ihan virallisesti lääkekokeilu –  vuoteen 2023 saakka. ...Eli ehkä tämä idioottimainen ihmisten myrkyttäminen on jo parissa vuodessa saavuttanut tavoitteensa – joka on eugenistien vanha tuttu: vähemmän ihmisiä. Ja kaikki sujuu ihan suunnitelmien mukaan:

Sairaanhoitopiiri huolissaan: Korona-aika lisännyt itsemurhia ja mielenterveysongelmia

Täsmälleen suunnitelmien mukaan.

Tämä tilasto ei vain millään ikinä päädy meedioston silmiin. Käytännössä kaikki ihmiset selviävät hengissä tästä huuhaaviruksesta (jota ei edelleenkään ole olemassa) – mutta faktisilla tosiasioilla on hirmu hankala lietsoa paniikkia.

Floridan ja Kalifornian korona­strategiat poikkeavat merkittävästi, mutta tartunnoissa ja kuolemissa ei näy suurtakaan eroa – ”Saat elää kuin ihminen”, hehkuttaa Floridan kuvernööri

Rajoitukset eivät tosiaan vaikuta mielikuvitussairauksiin millään lailla. Fasismi tulee kyllä aiheuttamaan ihan oikeita sairauksia, mutta mielikuvitussairaudet on tosiaan mielikuvituksen tuotetta. Tämäkin vertailu on pitkään ollut tiedossa:

I can't even.
Tälle vielä jotenkin pystyy nauramaan, toistaiseksi.

Ei kommentteja: