2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 10. maaliskuuta 2021

Pisteessä eri puolilla

Sama kusetus uudestaan ja uudestaan:

Sairaalat romahduspisteessä eri puolilla Brasiliaa

Vilkaistaanpa mikä oli tilanne viimeksi kun väitettiin samaa:


Brasilia on siitä kätevä paikka, että koronakokoomuksen koronaväittämiä on melkoisen hankala käydä tarkistamassa – varsinkin kun meediosto peittelee hyvin aktiivisesti vielä aktiivisempaa valehteluaan. Ihme että tuokin video vielä löytyy tuubista. 

Koronakirkkala: fasismia hinnalla millä hyvänsä

Mielenkiintoinen on tämäkin lukema:

Nolla "tartuntaa"

Tokihan tämä koko spektaakkeli on tehty nimenomaan tilastoilla – ja "testeillä" joita ei voi käyttää diagnosointiin. Loppuuko tämä ilveily ikinä, vai annetaanko näiden uravalehtelijoiden jatkaa loputtomiin tätä pelleilyä? Saas nähdä; ei erityisen hyvältä näytä – mitä ihmisten valppauteen kuuluu.

Vaan onneksi aina jossain jotkut osoittavat olevansa edes vähän hereillä. Tässä Kiovaan saapuneet lentomatkustajat viittaavat kintaalla "pakollisille" "testeille" ja "karanteeneille":

Vielä kun tajuaisivat olla pitämättä tuota vahingollista pellenaamaria...

Ei kommentteja: