2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 9. maaliskuuta 2021

Vertaa venäläiseen rulettiin

 Kas tässäpä törkeää propagandaa:

Riemu repesi! George, 86, sai ensimmäisen koronarokotteen – katso hilpeä voitontanssi

Ehanaa! Tämän kikkareen tarjosi Jonna "Korona" Kumpula. Katsotaanko toinen anekdootti?

Polish Doctor Mocks Critics Of COVID-19 Vaccine While Taking Jab. Dies Just Days Later

Tämän lääkärin mielestä tästä kokeellisesta "rokotteesta" kieltäytyvät ovat idiootteja. Hän on nyt kuollut. "Sydänkohtaus", kuulemma.

Katsotaanko kolmatta otsikkoa, sitä joka eilen ilmaantui Almamedian rööreistä?

Euroopan lääkeviraston edustaja varoittaa kiirehtimästä Sputnik-rokotteen käyttöönotossa – vertaa venäläiseen rulettiin

Kaikki rokotteet on venäläistä rulettia. Niistä ei ole kerrassaan mitään hyötyä, mutta haittaa kyllä jokaiselle. Joku kuolee, joku vammautuu, joku "vain" sairastuu. Moni ei huomaa mitään, mutta kun näitä myrkkyjä tarpeeksi kroppaan kertyy... Vähitellen alkaa tulla (tai "tyhjästä" ilmaantuu) kaikenlaista kremppaa, jota ei koskaan "huomata" pistää (sic) rokotteiden piikkiin (sic).

Mitäs muuta?

EXC: Bill Gates Foundation Funded Genomics Firm ‘Mining’ DNA Data Through COVID Tests.

Jaha? Että vanha tuttumme, ensimmäisen tietokoneviruksen luoja (ja siksi pätevä lääkäri) Kill-Bill Gates O'Hell kerää talteen DNA-tiedot niiltä, jotka suostuvat siihen, että heidän aivoveriesteeseensä työnnetään tikku (huolimatta siitä, että tämä "testi" ei kerro yhtikäs mitään siitä, onko tökättävä sairas vai ei).

Siiinne tökätään tunnesäätelykeskukseen, vaikka saman näytteen voisi ottaa ihan vain sylkäisemällä.

No, eihän tästäkään varmaan mitään haittaa voi olla. Eihän siinä näytteessä ole kuin jokaisen yksilöllinen perimäaines. Näitä tietoja kerätään varmaan ihan vaan muuten vaan. Huvikseen.

Ei kommentteja: