2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 5. maaliskuuta 2021

Vapauden pannat

 Jos joku on joskus tullut miettineeksi, että mistä tässä irrationaalisen oloisessa kohkauksessa oikein lopultakin on kysymys, kannattaa ehkä lukaista tämä:

Wall Street and the Bolshevik Revolution

Tuohon kirjannimen loppuun voisi vaihtaa vaikkapa natsisaksan tai Maon Kiinan tai WTCn – ja Seinätien paikalle the Cityn / the Crownin, joiden jatke Seinätie on. 

Yhteiskuntien rikkominen on tuottoisaa touhua – ja koska ihmisillä on tapana uskoa kaikki mitä herra yliherroilla on sanottavana... Kaikki vain jatkuu mitä typerimmillä narratiiveilla vuodesta ja vuosisadasta toiseen.

"Kansannousuissa" jostain syystä kärsii aina nimenomaan kansa.

Valtionrajoilla ei ole mitään merkitystä. Suomen "hallitus" ei aja suomalaisten asiaa (jos tämä nyt tosiaan pitää erikseen edelleen osoittaa). Vasta suunnilleen sata vuotta  sitten ylipäätään ruvettiin ensimmäistä kertaa tivaamaan rajoilla passeja – ja vielä ennen EUta, vaikka tämäkin mantere oli täynnä rajoja, rajamuodollisuudet olivat siltikin lähinnä sen toteamista, että passi oli olemassa. Nykyään on ilmeisesti jo ruotsinlaivalle hankkiutuminen omanlaisensa paperisota – ja tähänhän tällä kaikella pyritäänkin: ei vapautta mihinkään. ...Mutta markkinoidaan se "vapautena":

Israel Rolls Out “Freedom Bracelet” Tracking Device for Travelers

Orjan statusmerkit: haitallinen kuonokoppa ja jatkuvan jäljityksen takaava trendikäs ranneke (koska kaulapantaan on vieläkin liian aikaista siirtyä). Tuonne "vapausrannekkeeseen" ei varmaan ole vahingossa unohtunut myös mikrofoni, joka kuuntelee kaiken ja lähettää matskut suoraan Mossadille. Eikä se tietenkään toimi niin kuin älykellot, eli seuraa kaikkea mitä kropassa tapahtuu... ja lähetä matskuja Mossadille.

Kaikki on varmaan kuulleet siitä, miten vuonna 1913 Wienissä asusteli samassa kaupunginosassa nuoria joutomiehiä miettimässä mitä sitä elämällään tekisi. Lev Bronsteinin nimi ei välttämättä heti kättelyssä sano mitään, eikä välttämättä Josip Dzugashvilinkään. 

Joillekin myös toinen Joosef, Tito, on vähän vähemmän tunnettu – vaan jokainen tietää toki Hitlerin (mutta harvempi sitä, että hänkin oli Bauerin suvun vesa – joskin äpärä –, mikä voisi selittää jotain rakettimaisesta noususta kaapin päälle). 

Nämä neljä: Trotski, Stalin, Hitler ja Tito hengailivat siis kaikki samoilla huudeilla – kuin teki myös Franz Ferdinand, joka vuoden päästä ammuttiin... Serbiassako se oli?

Lisäksi juurikin Wienissä vaikutti Freud, joka oli jo ehtinyt vakiinnuttaa maineensa. Hänen siskonpoikansa Edvard Bernays sitten taas oli rapakon takana luomassa omaa mainettaan propagandan toteemina.

...Rapakosta puheen ollen. 1913 oli sikälikin infomöösi vuosi, että Fed – se samainen valtionpankkina esiintyvä yksityinen kiristyssyndikaatti, joka äskettäin oli "jostain syystä" rikki (pankkien välinen rahaliikenne ei toiminut) – perustettiin... 

Edellisenä vuonnahan kolme Fedin perustamista vastustanutta ökypankkiiria oli sattumoisin uponneet Titanicin mukana. Reissulla piti olla mukana myös Fedin puolesta propagoineet ökypankkiirit, mutta he nyt sattuivat kaikki kuitenkin jäämään pois kyydistä. Joten "kohtalon oikusta" Fed saatiin kuin saatiinkin perustettua.

...Ja seuraavana vuonnahan syttyi yhtä lailla – mutta epäilemättä tähän mitenkään liittymättä – "kohtalon oikusta" ensimmäinen maailmansota, jota ei suostuttu lopettamaan vaikka voitolla olleet saksalaiset rauhaa tarjosivat ilman vaatimuksia sotakorvauksista. Sen sijaan seilattiin aselastissa Lucitania sinne, missä sen tiedettiin tulevan upotetuksi – ja lehdessä ihan erikseen kerrottiin, että ei välttämättä kannata buukata lippuja just tälle reissulle.

Tässä kohtaahan oli Balfourin julistuksella (jonka oli silloiselle pääkanisterille muotoillut jälleen yksi Bauer joka ei kulje Bauerin nimellä) kekkaistu, että Israel pitäisi antaa "juutalaisille" – mikä oli alle puolen vuosisadan ikäinen idea. 

Jokatap, tämän "Israelin" luovuttamista edellytti luonnollisestikin Ottomaanien imperiumin hajottaminen, ja alueiden jakaminen brittien, ranskalaisten ja italiaanojen kesken. Koska miksipäs ei. 

Ja tällä Bauerilla, joka ei kulje Bauerin nimellä, oli sitten seuraavan maailmansodan jälkeen sopivasti mökkitontti siellä Välimeren itäisellä rannalla lahjoittaa niille eurooppalaisille, jotka haluavat leikata poikalapsilta omatunnon heti vauvana – ja esittää olevansa oma "rotunsa", vaikka eivät olekaan.

Loppujen lopuksi oli enää yksi imperiumi, joka oli saksalainen, mutta esiintyi englantilaisena – ja delegoi likaisen työn pitkälti Länsi-Intian Kauppakomppanialle, jonka orjatyövoima kuvittelee olevansa viitisenkymmentä eri valtiota, jotka kuitenkin ovat yksi valtio. ...Samantyylinen dikotomia kuin nk. "jumalan" tapauksessa: hän on sekä yksi että kolme yhtä aikaa.

...ja kolmesta puheen ollen: moniko tietää, että A. Lincoln oli mustaihoinen? Hän oli "melungeon", eli sekarotuinen kuten "ensimmäinen musta presidentti" OsamaObamakin, paitsi että Ramissa oli lisäksi inkkariakin.

Kuin kaksi marjaa?

Kun tietää tämän, tuntuu ehkä vähän oudolta sotia neekeriorjuudesta – mutta siinäkin sodassa oli kyse yksityisten keskuspankkien vallasta. Keskuspankeille on kuitenkin edullisinta sepittää maailmanraunioittamiselleen aina uusia ja uusia verukkeita, jotka tunnetaan "historiana" – jota opetetaan aivopesulaitoksessa nimeltä "koulu".

Antaa soittaa, pojat! ...Mitä nämä ensimmäisen maailmansodan aikaiset tötteröt ovat?

Oletteko jo kokeilleet sitä "uutta" sähköpotkulautaa, jollaisia vasta ihan äskettäin on pystytty rakentamaan, koska siis tekniikkahan on vasta parin vuoden ikäistä?

Vilinää pneumaattisen metron välipysäkillä ca. 1870. Jostain syystä siitä, että tällaisia oli ylipäätään olemassa, ei tiedä juuri kukaan.


Jännää on se, että näiden vanhojen ideoiden uudestaankeksijänä tuntuu olevan yksi ja sama ihminen – joka sattuu olemaan joko teknokraatti- tai eugenistiperheen (ei pysty muistamaan kumman, kun molemmat on käytännössä sama asia) vesa (kuten kaikki "innovoijat" nykyään). Miten kokonaiset infrastruktuurit henkilöityvät aina yhteen ihmiseen?

...the what?

Tästä värkistä löytyy kulahtanutta vhs-matskua pari minuuttia jostain intternetin syövereistä. Melkoista haipakkaa painellaan ihan vaan ruumiinpainoa siirtelemällä. En tiedä perustuuko tämä missä määrin Grebennikovin kehittämään antigravitaatioteknologiaan – ja se, että kukaan muukaan ei tiedä, selittyy sillä että tuo ei vaadi polttoainetta. Jos sen käytöstä ei voi velottaa aina ja aina jakeluverkostoitse, se ei päädy markkinoille. Eihän tuolle tarvitse edes rakentaa teitä, pannahinen.

Miksi näitä innovaatioita nähdään elokuvissa ikään kuin "futuristisina" keksintöinä, vaikka ne on olleet käytössä jo sata vuotta sitten?

Pariisi ennen ja nyt. Kehitystä?

Sähkö, tuo ihkauusi keksintö.

Suurin osa kaikesta, mitä vielä sata vuotta sitten oli, on purettu ja korvattu väliaikaisilla laatikoilla, jotka on rakennettu kaikin tavoin väärin – jotta ne voidaan purkaa mahd. pian (onneksi ihmismuisti lyhenee koko ajan) ja pitää rakennusbisnes käynnissä. Planned obsolescence pätee kaikessa nykyään.

Näitä löytyy Kiinasta pari-kolmesataa – ja niitähän on ympäri pallon vaikka kuinka. Myös Euroopassa, missä ne tosin tunnetaan oudon geometrisinä "kukkuloina" – joita on toki turha tutkia, koska... no, siellä Gizassahan on jo pari "tutkittavana". Miksi vaivautua ottamaan selvää, mitä tällä maailmanlaajuisella verkostolla on alkujaan pyritty saavuttamaan?

Brittein kuningas 1800-luvun alusta. Vai? Tämä löytyy tiettävästi kuninkaallisesta arkistosta. Ihmiset eivät ehkä ole olleet ihan niin nurkkakuntaista sakkia kuin "historia" meille "opettaa"; esim. irlantilaisittain kovasti käytetty nimi Finn tarkoittaa alunperin "mustaa". Hämmentävää? ...mutta kuten tunnettu valtionpäämies on eittämättä sanonut (koska eihän "hänen" kasvojaan muuten tekstin vierestä löytyisi):

Ehkä on vain parasta uskoa kaikki mitä viralliset "tiedotus"välineet kertovat. Elämä on niin paljon helpompaa silloin.

Ei kommentteja: