2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 3. maaliskuuta 2021

Jopa enemmän haittaa

 Rikolliset jatkavat selittelyjään:

Pandemia jota ei ole vähensi koronavuoden päästöjä selvästi – Ilmakehän hiilidioksidi­pitoisuus jatkaa silti kasvuaan

Mistä tämä mahtaisi johtua? Siitä, että ihmisen vaikutus on olematon? ...puhumattakaan siitä, että hiilidioksidin määrän lisääntyminen seuraa aina viiveellä lämpötilan nousua. Aina. Se ei aiheuta lämpötilan nousua, vaan päinvastoin lämpötilan nousu lisää hiilidioksidin määrää

Nykyinen hiilidioksidimäärä löytyy tuolta alaoikealta. Tuo musta viiva.

Maapallon hiilidioksidimäärä on alempana kuin juuri koskaan – mutta ilmastointiskientologit(kaan)han eivät katso todellisuutta, vaan mallinnoksia, jotka on viritetty kertomaan mitä halutaan panikoida. Vähän kuin koronakultti – joka tosin on täsmälleen samaa porukkaa... eli ihmekös tuo sitten.

Suomessa pudotus oli kansainvälisen tutkijaryhmän mukaan pienempi kuin EU:ssa keskimäärin.

...ja tästä tuleekin mieleen vanha kunnon ilmastointiskientologia-klassikko:

Kaikki maailman alueet lämpenevät nopeammin kuin kaikki muut alueet!

Mitäs muuta "tieteen" parissa tänään?

Koronavilkku aiheuttaa tartunnanjäljittäjille jopa enemmän haittaa kuin hyötyä – ylilääkäri: "Olen poistanut sovelluksen kotipuhelimestani"

Jopas jopas; en olisi koskaan osannut arvata, että tämä ihmistenkyttäysvempain voisi olla susi jo syntyessään – vaikka sillä "seurataankin" "tartuntaketjuja" joita ei ole olemassa, koska körönässä on kyse vitamiinipuutteesta, joka se taas valtaosin johtuu siitä, että talvisin aurinkoa saadaan vähemmän kuin kesäisin.
Körönäkäyrä on sitä loivempi, mitä lähempänä päiväntasaajaa ollaan. Tämän täytyy olla sattumaa.

Ja edelleen vaietaan siitä kaikkein olennaisimmasta:

Koronatestistä voi "joskus" saada väärän negatiivisen tai väärän positiivisen tuloksen, etenkin jos testi tehdään liian varhain tai liian myöhään tai liian oikea-aikaisesti?


Tässä artikkelissa varmaan otetaan jo vihdoin esiin se kiistämätön fakta, että "koronatesti" ei ole testi, eikä sitä siis voi käyttää diagnosointiin – ja koko tämä koronafarssi on silkkaa lavastusta.
”Mikään lääketieteellinen testi ei ole sataprosenttinen”, sanoo ylilääkäri Asko Järvinen Husista.
Hah! ...No joo, mikään lääke"tieteellinen"hän ei tosiaankaan ole – mutta PCRn suhteen ollaan melko lähellä sitä, että ollaan sataprosenttisen väärässä kaikesta. 
Asko se vaan heiluttelee titteliään päivästä toiseen joka ainoassa meediassa. On se kyllä hienoa.  Tyyppi pitäisi ehdottomasti potkia loppuiäkseen vankilaan, mutta siellä vaan aukoo päätään lakkaamatta.

Ei kommentteja: