2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 12. maaliskuuta 2021

Vaikka rajoitukset ovat

Mikä tässä on vaikea tulkita?:

Oslon koronatilanne on "heikentynyt nopeasti", vaikka rajoitukset ovat olleet osin Helsinkiä tiukemmat

Ihmisoikeuksia rikkovat "rajoitukset" eivät auta mielikuvitusvirukseen. PCR-"testiä" ei edelleenkään voi käyttää diagnosointiin koska se näyttää ihan mitä sattuu – varsinkin käytössä olevilla vahvistuksilla – joten... Tämä kaikki hölinä on edelleenkin suoraa kusetusta. 

Koronapoliisilta loppuu kohta keinot kesken. Pakkotyö? Auttaisiko ihmisten pakkotyöleirit jotain? Zyklon-B? Maon punainen kirja? Giljotiinit?

Niin on hienoa elää tajuttomien ihmisten keskellä. Miten törkeäksi tämän fasisimin pitää mennä, että porukka havahtuu somnambulismistaan? ...Ja onko siinä kohtaa enää mitään tehtävissä? "Äänestä kovempaa" -ratkaisu lienee keskitysleireillä vielä etäisempi kuin tämä nykyinen "Kattellaan pääsettekö 'vaikuttamaan' joskus vaiko ette". 

Koronaspesialisti on ihan justiinsa ratkaisemaisillaan sen, minkä takia mitkään "koronatoimet"™ eivät ikinä vastaa odotuksia.

Oslossa oli tarkoitus alkaa löysätä koronarajoituksia maaliskuun alussa, mutta toisin kävi. Tartuntatilanne on muuttunut nopeasti huonommaksi, ja löysäämisen sijasta kaupunki on kiristänyt koronarajoituksia entisestään(siirryt toiseen palveluun).

Homma toimii: kun rajoituksista ei ole mitään hyötyä, rajoitetaan vielä enemmän. Logiikka on ihan Mensa-tasoa.

Osloon julistettiin "sosiaalinen sulku" jo marraskuun alussa, ja sen jälkeen rajoituksia on kiristetty merkittävällä tavalla kolmesti. Nyt suurin osa liikkeistä on kiinni, samaten ravintolat ja harrastustilat. Alkoholin anniskelukielto on ollut voimassa neljä kuukautta.

...Vaan mikään ei auta. Kumma. Ihan kuin... toimittaisiin väärän perusoletuksen pohjalta? Mutta tokikaan tällä kertaa ei ole mielenvikaisuuden merkki se, että odottaa aiemmin toimimattomien ratkaisumallien tuovan jossain kohtaa eri lopputuloksen.

Ei auta vaikka Terrorin ja Hysterian laitoksen eksperttispesialistit miten heiluttelevat titteleitään. Merkillistä!

Vitamin D Insufficiency May Account for Almost Nine of Ten COVID-19 Deaths: Time to Act. 

Vaikka miten ilmiselviä asioita heilutellaan silmien edessä, mikään ei vain mene jakeluun saakka. Cövid lakkaa olemasta kesäisin – ihan kuin flunssa yleensäkin. Mitä meillä on kesäisin enemmän kuin talvisin?

Mikä tässä voi olla näin vaikeaa?

Ei kommentteja: