2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 9. maaliskuuta 2021

Rajoituksia nyt hahmotellaan

"Hei kamut! Minkähänlaisella tendenssi"tutkimuksella" saataisiin kevät(kin) näyttämään "vaaralliselta", vaikka se ei todellakaan sitä ole?"

Korkeat siitepölypitoisuudet voivat lisätä koronaviruksen tartuntatiheyttä kymmeniä prosentteja – viime kevään rajoituksista oli apua

Ristuksenperkele että voi olla yksinkertaista sakkia. Nyt on siis siitepölyallergiakin körönää. Koska "tutkimus" sanoo niin.

"Korona"™ on D-vitamiininpuutetta (ja viruksia ei edelleenkään ole olemassa). 

Mistä D-vitamiinia saadaan? Auringosta.
Millä keinoin estetään ihmisiä saamasta D-vitamiinia? Pitämällä heidät sisällä.
Mitä tämä hyödyttää? Ihmiset ovat vähemmän terveitä, joten voidaan lisätä edelleen kierroksia perusteettomaan koronapanikointiin.

Millä ihmiset pidetään sisällä? Pelottelulla ja diktatorisella totalitarismilla:

HS:n tiedot: THL suosittelee hallitukselle liikkumisrajoituksia – Tällaisia rajoituksia nyt hahmotellaan

Terrorin ja hysterian laitos – ihmisoikeusrikollisten oma pikku syndikaatti. 
    Nämä ihmiset ovat mieleltään sairaita – mutta silti näitten psykopaattien annetaan sanella mitä itse kukin "saa" ja "ei saa" tehdä. Tämä on fasismia sen sanakirjamerkityksessä.
Prioriteetit kohdillaan


Kun lisäksi vielä lääketeollisuuden bordellimadamet, eli päätoimittajat, jaksavat syyttää palkanmaksajiaan tämän mielikuvitusviruksen "levittämisestä" (jota ei tapahdu)... Koronaterroria hivutetaan yhä lähemmäs fyysistä, summittaista, mielipuolista terrorin aikaa, jollainen on tuttu sekä ajalta, jolloin jakobiinit päästettiin irti, että ajalta jolloin bolshevistit päästettiin irti.
Lääketeollisuuden lempparihuora, Erkki "Korona" Merikoronaluoto kuvittelee, että hänen sycofantisminsa pitää hänet kiväärin antavalla puolella sitten, kun ihmisiä aletaan viedä ladon taakse.

Koronasuosituksia rikkovat lisäävät kaikkien kuormitusta

Tämä on pohjattoman harhaista demonologiaa, joka ei todellakaan perustu minkäänasteiseen tieteeseen. Näistä natsitoimista joka ainoa aiheuttaa pelkkää haittaa. Mikään niistä ei auta minkään asian suhteen. Yhtään. 
...ja kaikkihan on lopultakin vapaaehtoista. Niin kauan kuin ihmiset suostuvat idioottimaisiin pelletouhuihin, sen pidempään käskyntottelijoiden etujoukot voivat harrastaa raukkamaista maalittamistaan (eli hyökkäillä joukolla yhden ihmisen kimppuun, kun loppujengi pitää huolen, että kukaan ei pääse auttamaan). Näitä vellihousuja on paaa.aaaljon vähemmän kuin meitä normaaleja ihmisiä.


...Ja kaikki tämä täysin perusteeton keuhkoaminen on lääketeollisuudesta palkintovirkoja odottavien viranomaisten ohjeistamaa toimintaa:

Look for ways to increase insecurity, anxiety and uncertainty” – Zero Covid document


Ei kommentteja: