2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 9. maaliskuuta 2021

Liikkumisen kiellon rikkomisesta

 Koronatumputtajat sekaantuvat jälleen lapsiin:

Korona: Koronanyrkki laittaa 12–18-vuotiaiden harrastukset tauolle

...mutta tämähän näille sekopäille on vasta alkulämmittelyä. Adrenokromihuuruissaan nämä pederastit jatkavat laittomuuksiaan niin törkeästi kuin ikinä mahdollista:

Johnson & Johnson to Test COVID Vaccine on Infants

Kyseessähän on sama firma, joka laittoi melkein viisikymmentä vuotta asbestia vauvatalkkiin, kunnes viimein vuonna -18 nämä skitsot haastettiin siitä oikeuteen.  
    Nyt nämä terveyden periviholliset haluavat siis testata hyväksymätöntä rokotettaan vastasyntyneisiin – joilla ei edes ole immuunijärjestelmää. Ihan tervejärkistä, vai mitä? ...Ja johan noihin vauvoihin muutenkin tungetaan tajuton määrä myrkkyjä heti parin ensimmäisen vuoden aikana, joten mitä välii?

Lääketehtaiden tuottoisa neulatyyny

...eikä edelleenkään ole todistettu ainuttakaan väittämää koko koronahärdellin™ ympäriltä – saati ylipäätään virologiasta. Mutta hei, mitä välii?

Joku on siellä taajaan linkatussa vitterissä listannut kolmisenkymmentä keskenkasvuista, jotka ovat päätyneet tappamaan itsensä tämän järkipuolen kohkaamisen takia. Käykääpä vilkaisemassa, jos yhtään liikuttaa se tuho, jota epätieteen voimalla kylvetään. 

Maiden "hallitukset" ovat henkilökohtaisesti vastuussa holtittoman pelleilynsä aiheuttamista kuolemista, sairastumisista, vammauttamisista – ja kaikesta siitä epätoivosta jota ovat saaneet aikaiseksi. 

Exclusive: Schools accused of 'blackmailing' parents into giving testing consent

BoJo, an utter twat who needs a proper spanking

Boris Johnson ‘misled parliament’ over Covid contracts, court order shows

Well colour me shocked. Shocked, I say.

Pfizer CEO: ‘Every Year You Will Have to Get Your Annual Shot for COVID’

Really? I could not have expected this. No-one could have. Not in a million years. I am sooo.ooo surprized.

Naapurimaassa on näkynyt pilkahdus järjen valoa, ja se on vahingossa tallentunut jopa Nuorsuomalaisten Koronasanomiin:

Ruotsalais­tutkijat laskivat: Korona­rajoituksista on seurannut jopa 2,5 miljoonaa kuolemaa, enimmäkseen köyhissä maissa


...mutta koronakokoomuksen koronajäsenlehdessä sen sijaan fantisoidaan Nuorsuomalaisten Iltakoronasanomien peesissä:

IS: Näin liikkumisen kiellon rikkomisesta voitaisiin sakottaa

...koska – kuten aina – kaikki ratkeaa parhaiten suojelurahojen kiristämisellä. Suojelurahojen kiristäminen toimii siis myös terveydenhoidollisena toimenpiteenä. Koska miksipäs ei. ...mistä tulikin mieleen:
Nämä sankaripoliisit retuuttavat mielenosoituksessa jahtaamaansa tyttölasta, joka joko on tajuton (jostain syystä), tai sitten tekee niin kuin lapset joskus tekevät, eli leikkii kuollutta kun on menettänyt elämänsä hallinnan. Itse asiassa allekirjoittanut – sitten KUN gestapo tulee ovelle kolkuttelemaan (ja se aika on lähempänä kuin kukaan uskoisi) – tulee toimimaan samoin. Kun fasistit tulevat tekemään mielivaltaisia pidätyksiään, he saavat kantaa kertojanne. En tule ottamaan askeltakaan heidän räikeiden ihmisoikeusrikostensa validoimiseksi. En vastaa yhteenkään kysymykseen. En allekirjoita mitään. Lakkaan syömästä. Elämä tässä riemuidioottien diktatuurissa ei ole elämisen arvoista.

Luonnollinen jatke kaikelle tälle patologiselle psykoosille on tietysti tämä:

Covid Variant Jabs To Be Fast-Tracked With NO SAFETY TRIALS


Ja varsinkin tämä (kun koko psy-op on täältä lähtöisin):

As Israel Reopens, ‘Whoever Does Not Get Vaccinated Will Be Left Behind’

Coming to America? China now using “emotion recognition technology” to arrest people

Jep. Ihmisiä pidätetään (automatisoidusti!) siitä, että naama näyttää väärältä. ...ja noin puolessa vuodessa joku helvetin Scheinin (jonka siis pitäisi olla ihmisoikeusprofessori, mutta joka työntää nimenomaan ihmisoikeusrikoksia käytäntöön) tulee Hesarissa ihmettelemään, miksei Suomessa ole jo hyvänen aika otettu tätä systeemiä käyttöön. "Kansanterveys nyt vaan vaatii tympeiden ihmisten julkisia teloituksia!"

...ja tosiaan:

A novel mRNA modification may impact gene expression

...mutta mitä välii? Jokavuotinen vitamiininpuutteesta johtuva kausiflunssa on niin pelottava, että sen takia voisi ihan hyvin hypätä kerrostalon katolta ihan varmuuden vuoksi – mitä Terrorismin ja Hyväksikäytön laitos tulee epäilemättä suosittelemaan jo ensi viikolla.

Ei kommentteja: