2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 8. maaliskuuta 2021

Epäillään "altistaneen" ihmisiä

Fasismin kukkasia:

Poliisi poisti koronalevityksestä epäillyn joogayrittäjän kuvan sivuiltaan – "Saavuttanut tarkoituksensa"

 Tarkoitushan on ollut nostaa ihminen varoittavaksi esimerkiksi siitä, mitä seuraa kun joku ei tottele sokeasti "auktoriteettia" (jolla ei todellisuudessa ole koko aikana ollut minkäänlaista oikeutusta toimilleen). 

Tässähän on leimakirvesviraston julkisivun takaa mahdollisesti jopa vaarannettu ihmisen henki – koska tänä turhan hysterisoinnin aikana jotkut yksinkertaisesti menettävät järkensä ja kohdistavat paniikkirefleksinsä väkivaltaisena purkauksena mihin hyvänsä. Meediosto on vuoden lietsonut kollektiivista irrationaalisuutta.

Poliisi on siis toiminut täysin laittomasti – mikä ei toki ole ihme, kun koko maan kaikki virkamieskunta on viimeisen vuoden erikoistunut ihmisoikeuksien rikkomiseen.

Poliisi on tänään poistanut sivuiltaan kuvan iisalmelaisesta siivous- ja joogayrittäjästä, jonka epäillään altistaneen ihmisiä koronavirukselle.

Epäillään? "Altistaneen"? Kovin on vahvat perusteet tälle häpeäpaaluratkaisulle – varsinkin kun polliisin spesialiteetti epidemiologiassa rajoittuu lehtien lueskeluun asiasta.

Poliisi julkaisi naisen kuvan ja nimen, jotta mahdolliset altistuneet osaisivat ottaa yhteyttä terveysviranomaisiin. 

Paskapuhetta. ...Ja siis: mahdolliset "altistuneet". "Altistuminen" ei ole mitään! Se ei ole "tartunta" – eikä "tartuntaakaan" ole ikinä, koskaan, millään aikajänteellä, kuuna kullan valkeana, todistettu todelliseksi konseptiksi. Varsinkin "oireeton tartuttaminen" on nimenomaan ihan oikealla tieteentekemisellä todistettu täysin fantisoiduksi huuhaaksi.

Tämä on puhdasta larppausta. Menkääpäs konstaapelit joraamaan sitä jerusalemaa niin pysytte edes hetken pois aikuisten jaloista.

Tapaus on tiettävästi ensimmäinen kerta, kun viranomainen julkaisee koronalle ihmisiä altistaneeksi epäillyn kuvan altistuneiden jäljittämiseksi.

Merkkipaaluja: näin se bolshevismi etenee.

Tutkinnanjohtaja Arto Elomaa Itä-Suomen poliisista kertoo, että päätös kuvan poistosta on tehty ilmeisesti viikonloppuna. 

Hianoo, Arska. Joku on ilmeisesti tehnyt vahingossa oikean päätöksen virka-ajan ulkopuolella – mutta kukaan ei tiedä ketä tästä pitäisi rangaista?

– Kuva on ollut useita päiviä julkisuudessa, niin se on varmaan saavuttanut tarkoituksensa, Elomaa arvioi.

Mitenkä lienee? Vieläkö tämä joogayrittäjä on hengissä? Toki hänen(kin) elinkeinonsa on tehty mahdollisimman hankalaksi ilman syytä, mutta riittääkö se teidän lynkkausjoukoillenne?

Poliisilla ei aamupäivällä terveysviranomaisten tuoreita lukuja tapaukseen liittyvien korona-altistusten ja tartuntojen määrästä. Viime viikolla altistuneita arvioitiin olleen yli sata.

...vaikka niitä oli tasan 0. Mulla olis idea: kun tässä nyt noitajahtia kerran tykätään harrastaa... Inkvisitio on vielä olemassa; sitä ei koskaan lakkautettu. Joten siellä varmaan olisi duunipaikkoja tarjolla. Voisitte tehdä tilaa niille, jotka oikeasti haluavat auttaa ihmisiä.

"Tää on sun omax parhaaxes, syntinen."

If you open a modern day interrogation manual for the police force or the military and place an interrogation manual from the Spanish Inquisition by its side, Murphy says, you'd be shocked by the similarities.

...vaikka tavallaanhan te olette jo valmiiksi inkvisitiossa. Jokatap, koronakultti: teille passeli osoite olisi Congregatio pro Doctrina Fidei:

Kivasti löytyy kalterit ikkunoista ja kaikkee – ja ties mitä jännää varmaan kellaritiloista!

Ei kommentteja: