2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 17. maaliskuuta 2021

Enter your phone

Heh heh. Vitterin käyttö osoittautui todella pitkäksi kokeiluksi. Muutaman tunnin käytön jälkeen jouduin osoittamaan etten ole kone (todnäk liiallisen cövidkrittisyyden takia) – ja lisäksi alusta halusi tietää puhelinnumeroni. Sitä en tule antamaan, joten... Se siitä? 

No, I won't.

Alunperinkin karsastin alustaa sen harrastaman viestintämanipulaation takia, mutta kun tulin havainneeksi, että siellä on monia ihan ajattelevia ihmisiä, peräti, päätin kokeilla. 
"Epätavallista toimintaa" – rajoitettu "väliaikaisesti". Koska rajoittaminen toimii kaikkeen!


Maailmalla tapahtuu niin paljon kaikkea, että joka asiasta jos vääntäisi blogikirjoituksen, ei kerkiäisi tehdä mitään muuta.  Tuolla nopeamman reagoinnin alustalla vastaan tuli huomattavan paljon huomionarvoista tietoa, jota ei muuten meinaa kotimaamme asioista juuri vastaan tulla. Vaikkapa tämä:
Puolet tehohoidettavista "koronapotilaista" ei ole koronapotilaita. Ylläri.

...mutta joopa. Pyöritään sitten täällä blogosfäärissä – jonsei jäähy pääty joskus.
Ei leikkimistä sulle. Leikkiminen on vaarallista. Varsinkin yksin keinuminen.

1 kommentti:

kasbach kirjoitti...

Vitteröinti on hirmu koukuttavaa. Päädyin lopulta hankkimaan esipulitetun liittymän vanhaan luuriin ihan vain päästäkseni takaisin sisään... mistä selvästikin on seurannut se, että kirjoitan tänne vähemmän. ...Vaan ennemmin kuin myöhemmin lienee bannia luvassa, ja palailen taas hektisempään bloggailuun. Saas nähdä.