2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 20. maaliskuuta 2021

Tehtäviä vain lailla

 Suoremmaksi ei voi fasismi juuri mennä:

Eduskunta hyväksyi pakolliset terveystarkastukset sisältävän tartuntalain muutoksen

Tämä on psykoottista mielivaltaa. Nämä aivokääpiöt kuvittelevat voivansa ottaa luovuttamattomat oikeudet oman ruumiin koskemattomuudesta ja itsemääräyksestä pois jollain nuijankopautuksella. He ovat täysin väärässä – mutta tämä hallitushan on ollut läjä ihmisoikeusrikollisia jo vuoden.

Perustuslakivaliokunta kiinnittää huomiota siihen, että esityksen perustelujen mukaan henkilön nenänielusta otettavaa näytettä ei kuitenkaan voitaisi ottaa henkilön vastustaessa näytteenottoa, sillä siitä voisi aiheutua [lain 15 §:n 2 momentissa tarkoitettua] merkittävää haittaa tutkittavalle (HE 15/2021 vp, s. 38). 

Tikun työntämisesta aivoveriesteeseen aiheutuu merkittävää haittaa jo ilman vastusteluakin. Tämä "testi" ei edelleenkään ole testi. Sitä ei edelleenkään voi käyttää diagnosointiin. Myöskään "virusta" ei edelleenkään ole isoloitu, eikä sen varsinkaan ole osoitettu aiheuttavan sairastumista.

Kuten olen moneen otteeseen jankannut: joka kerta kun "virusten" viraalisuutta on yritetty todistaa, on todistettu vain se, että ihmiset eivät sairastu niin kuin virologian piirissä jaksetaan haaveilla. Tämä kaikki koohottaminen on epätiedettä – ja ihmisoikeuksien yli tallominen uskomusten perusteella – lääketehtailijoiden pillin mukaan – on kirjaimellisesti fasismia. Kuten perustuslakivaliokuntakin ymmärtää todeta:

Näytteen ottaminen voi perustuslakivaliokunnan mukaan puuttua merkittävällä tavalla perustuslain 7 §:ssä turvattuun henkilökohtaiseen koskemattomuuteen ja perustuslain 10 §:ssä määriteltyyn yksityiselämän suojaan, johon kuuluu muun muassa yksilön oikeus määrätä itsestään ja ruumiistaan (ks. esim. PeVL 15/2015 vp, s. 3 ja siinä viitattu käytäntö). Voimassa olevassa laissa tarkoitettu näytteenoton aiheuttama merkittävä haitta tutkittavalle on sinänsä perusteltu rajoitus. 

...mutta toki nämä lääketehtaiden huorat koittavat survoa saapastaan alamaisten niskaan:

Henkilöä voitaisiin perustelujen mukaan rangaista esimerkiksi silloin, jos hän ei saapuisi pakolliseen terveystarkastukseen tai pakolliseen rokotukseen

"Pakolliseen rokotukseen." Mistäs tämä tällainen sekaan eksyi? Nyt ollaan jo todella syvällä sotarikosten maailmassa.

Perustuslakivaliokunta on tartuntatautilain säätämisen yhteydessä antamassaan lausunnossa PeVL 11/2016 vp todennut pakollisista rokotuksista PL 121 §:n 2 momentin kannalta, että kunnan tulee voida itse päättää tehtävistä, joita se itsehallintonsa nojalla ottaa hoidettavakseen ja että muuten kunnalle voidaan antaa tehtäviä vain lailla. 

Minkä takia tämä "pakollisten rokotusten" käsite roikkuu mukana? Eikös sellaisen nyt ainakin pitänyt kuulua sinne __________teorioiden joukkoon? Samotaksemme lakiviitteissä:

Tartuntatautilakiehdotuksen 64 §:n 2 momentin mukaan yleisvaaralliseen tai yleisvaaralliseksi perustellusti epäiltyyn tartuntatautiin sairastuneelle voidaan antaa taudin leviämisen ehkäisemiseksi välttämätön hoito hänen tahdostaan riippumatta. Lisäksi 65 §:n 1 momentin mukaan potilaalle voidaan antaa hänelle määrätyt lääkkeet vastustuksesta huolimatta, jos se on yleisvaarallisen tai yleisvaaralliseksi perustellusti epäillyn tartuntataudin leviämisen estämiseksi välttämätöntä.  

Tässäkin kappaleessa on melkoinen määrä jossittelua. Aivan erityisen fiktiivinen on oletus tartuntataudin olemassaolosta. "Tartuntatautien" konseptia ei koskaan – siis todellakaan ikinä – ole todistettu empiirisesti reaalitodellisuuden ilmiöksi.

Tiedän että tätä on hir-veen vaikea uskoa – mutta sopii etsiä yksikin tutkimus, joka pitävästi väittää päinvastaista. Voin kertoa että sellaista ei ole.

"Pakollisia testejä" ei edelleenkään ole olemassa – eikä niistä kieltäytymisestä voida edelleenkään sakottaa. Kaikki, mitä tämä hallitus on viimeisen vuoden tehnyt, on ollut rikollista toimintaa.

Ei kommentteja: