2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 14. maaliskuuta 2021

Maskipakon kosmeettisesta vaikutuksesta

 Ammattinärkästyjät tekevät sitä mitä NPC-luonteella yleensäkin tehdään:

Marinin ja THL:n maskikommentit ihmetyttävät – Ylilääkäri: ”Harkitsematon tai tahallinen ulostulo”

Todella vaikea arvata, mitä tässä pidetään niin kamalan "harkitsemattomana":

Maskipakko olisi enemmän kosmeettinen kuin vaikuttava keino. Millä tavalla maskipakkoa valvottaisiin ja miten sitä sakotettaisiin, en usko, että se olisi helposti toteutettavissa”, pääministeri sanoi Ylen Ykkösaamussa lauantaina.

Eksperttispesialisteille pienikin epäröinti täyden totalitarismin jyräämisessä on huono asia – ja luonnollisestikin tappaa kaikki hirvittävään kausiflunssaan (joka on parannettavissa/ehkäistävissä vitamiineilla, mutta)

Lääkärikansanedustaja Mia Laiho (kok) pyysi Twitterissä THL:ltä tarkennusta asiaan.

Mengelen opetuslapsi. Lääketeollisuuden huora. "Äiti," jonka mielestä ihmisten hidas kiduttaminen hengiltä on... mitä? Armeliasta?

Miten ihmeessä kansa parannetaan fasismilla, jos siihen ei kuulu olennaisin terveydenhuollon työkalu: suojelurahojen kiristäminen? Kaikki maailman ongelmat on kautta aikain järjestyneet sillä, että on kiristetty rahaa mielivaltaisilla natsisäännöksillä. Miksi ihmeessä tätä ultimaattista valtaa epäröidään käyttää? ...Ja missä ne kuristuspannat viipyvät?

Bauerin suku lupasi pakolliset kuristuspannat kaikille jo aikaa sitten!

Anestesiologian ja tehohoidon ylilääkäri Harri Tohmo pitää sekä THL:n että Marinin kommentteja harkitsemattomina. Erikoislääkäri Maarit Gockel puolestaan arvioi, että viesti maskipakon kosmeettisesta vaikutuksesta voi saada monen luopumaan maskin käytöstä.

...mikä olisi kansanterveydelle hyvä asia, mutta Maarit "Korona" Gockel kolleegansa Harri "Korona" Tohmon kaikukoppana ei halua, että ihmiset pysyvät terveenä. Sen sijaan he haluavat – kuten allopaateilla on taipumuksena – pitää ihmiset jatkuvassa matalan tulehduksen tilassa, koska näin heiltä voi kiristää rahaa hoidoilla, jotka tulevat tappamaan heidät. Allopatia nyt vaan toimii näin.

Koronamaarit haluaa, että jokainen suomalainen on riittävän heikossa kunnossa, jotta voidaan aloittaa "kuntouttaminen" mielellään jo ennen koulunkäynti-ikää. 

Koronatohmo on valinnut suoran valehtelun tien, kuten hänellä ilmeisesti on tapana:

”De facto maskien käytön vähättelyllä aiheutetaan turhaa sairastamista ja pahimmillaan kuolemia. Harkitsematon tai tahallinen ulostulo, sekä THL:n että pääministerin taholta”, Tohmo tviittasi.
Kiputohtori vaivuttaa sut nyt ikuiseen uneen katkaisemalla sulta hapensaannin. Ai että tuntuu hyvältä tohtorin mielestä tämä operaatio aina. Tohtori tunkee taas tän tarpeettoman/letaalin ylipaineletkun sun kurkkuun, koska tykkää tehdä niin.

Koronatohmo ehdottaa varmaan seuraavaksi, että jokaisen kansalaisen on pakko pitää muovipussia päässään tästä ikuisuuteen (mikä riittävän tiiviillä pukeutumisella ratkaiseekin kaikki maailman ongelmat muutamassa minuutissa; kukaan ei enää koskaan ole köyhä eikä kipeä!)

Viimeistä kertaa kaupoilla. Tai missään.

Myös anestesiologian ja tehohoidon ylilääkäri Risto Kuosa ihmettelee Marinin ulostuloa. Hän muistuttaa, että liikennevälineissä ja muissa julkisissa tiloissa otetaan parhaillaan käyttöön maskipakkoja.

...mikä on sekä ihmisoikeusrikos, että rikos ihmisyyttä vastaan. Mutta Risto "Korona" Kuosa toki tietää tämän; häntä vain eivät ole ihmiset koskaan niin kiinnostaneet. Ihmiset on enimmäkseen tiellä. Ja vaivalloisia. Koronariston mielestä ihmiset on parhaimmillaan silloin kun ne nukkuu.
Meitsi vaivuttaa sut ikuiseen uneen. Meitsi ei osaa mitään muuta – mikä antaakin täydellisen pätevyyden "koronan"™ suhteen neuvomisessa.

Maskipakko tuli voimaan VR:n junissa torstaina.

Tämä on rikollista. 

Lisäksi Helsingin seudun liikenne eli HSL edellyttää tästä päivästä lähtien joukkoliikennevälineissään kasvomaskin käyttöä.

Tämäkin on rikollista. 

Turun joukkoliikennejärjestelmä Fölissä ja Tampereen joukkoliikennejärjestelmä Nyssessä maskipakko on voimassa maanantaista lähtien.

Myös tämä on rikollista. 

Myös esimerkiksi Stockmann edellyttää maskin käyttöä tavarataloissaan.

...eikä yhdelläkään näistä rikollisista toimijoista ole minkäänlaista oikeutta "maskipakkoihinsa".

...vaan Katja "Korona" Incoronatollehan totuus on täydellisen yhdentekevä asia. Tärkeintä on sortotoimien työntäminen mahdollisimman syvälle jokaisen hiipuvaan elämään.

 
Miksei tämä kostyymi ole kaikille pakollinen kehdosta hautaan? Tottahan ihmisten eristäminen kaikesta normaalista on terveellisempää kuin normaali eläminen?

Ei kommentteja: