2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 10. maaliskuuta 2021

Käytetään apuna esimerkiksi

 Koska saastaiset pitää erotella synnittömistä omiin karjavaunuihinsa:

Avi muistuttaa: Työnantajan täytyy luetteloida koronalle altistuneet kaikilla aloilla – "Moni on ollut hämmentynyt"

Erityisen hämmentyneitä on oltu Arkadianmäellä – ja sen peesissä koko virkamiehistö on kadottanut viimeisetkin järjenrippeet. Ilmiantolistojen tekeminen kielii täysin häiriintyneestä yhteiskunnasta.

Työnantajan on pidettävä luetteloa työtekijöistä, jotka ovat altistuneet työssä koronalle tai muille vaarallisille biologisille tekijöille, Aluehallintovirasto tiedottaa ja korostaa, että velvollisuus koskee kaikkia aloja.

...koska kyse on totalitarismista. "Altistuminen" ei tarkoita kerrassaan mitään, mutta sitä voidaan käyttää ketä hyvänsä vastaan. Ainoa "vaarallinen biologinen tekijä" tässä yhtälössä on byrokraattori, tuo oman elämänsä diktaattori.

Tässä rokotetaan "altistuneita" isänmaan parhaaksi

Altistuneiden luetteloa käytetään apuna esimerkiksi koronajäljityksessä.Työsuojelutarkastajat valvovat luettelon pitämistä.

"Esimerkiksi"? Mihin muuhun, kuin olemattoman "viruksen" jäljittämiseen, sitä käytetään? Mitä muuta sillä kytätään?

Käsi kädessä kohti tautivapaata tulevaisuutta, hiphei! Koronajäljittäjä tässä ohjaa nk. "oireetonta kantajaa" perinpohjaisiin lääkärintarkastuksiin sitä varten erikseen rakennetulle koronaleirille.

Korona"epidemian"™ "vuoksi" tarkastuksia tehdään myös toimialoille, joilla biologisia tekijöitä ei ole aiemmin juuri huomioitu, kuten kuljetusalalle, kouluihin ja kaupan alalle.

...ja lopulta ne leviävät kaikkialle. Kuin "tauti" – mikä on hirtehistä sikäli, että "kulkutauteja" ei ole olemassa.

...ja tässä pätkässä urheiden sankaripoliisien työnjälkeä. Näemme myös sen massiivisen rikoksen, jonka tämä pikkutyttö suoritti:

Ei kommentteja: