2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 3. maaliskuuta 2021

Osaavat ihan itse

 Tunnista propaganda:

Pikkulasten norovirus, angiina ja nenän vuotaminen katosivat lähes kokonaan – muutoksen huomaavat jo vanhemmatkin: "Tosi vähän ovat lapset kipeänä"

Ts. väittämänä on: »"koronatoimet"™ ovat poistaneet kaikki muut taudit maailmasta» – mutta eivät koronaa. Jostain syystä nämä rajoitukset toimivat kaikkeen muuhun kuin siihen mitä varten niitä harrastellaan.

Sillä ei tokikaan ole minkään kanssa mitään tekemistä, että flunssa on suoraan leimattu körönäksi – kuten kaikki muutkin oireet.

Tänä vuonna myöskään influenssakauden käynnistymisestä ei ole ainakaan toistaiseksi merkkejä. THL:n tartuntatautirekisterissä on vain muutamia löydöksiä. Esimerkiksi Kaakkois-Suomessa influenssaa ei ole esiintynyt tähän mennessä lainkaan.

Olen jo kerran tai pari kertonut siitä, miten "flunssakuolemien" määrä oli parikymmentä vuotta sitten murto-osan siitä mitä myöhemmin – ei siksi että flunssakuolemat olisivat sittemmin oikeasti lisääntyneet, vaan siksi, että haluttiin myydä flunssarokotteita, joille ihmiset eivät nähneet mitään tarvetta. (HuffPost vuonna 2014:)

Don't Believe Everything You Read About Flu Deaths

The CDC's decision to play up flu deaths dates back a decade, when it realized the public wasn't following its advice on the flu vaccine.


Sattumoisin "flunssakuolemien" määrä moninkertaistui pari vuotta sen jälkeen, kun vanha tuttumme Kill-Bill Gates O'Hell oli perustanut "hyväntekeväisyysjärjestönsä" Gavin, eli globalistisen rokoteallianssin.

Meediostolle kerrottiin, että nyt tarttis ruveta kertomaan liikuttavia tarinoita siitä, miten joku ihan perusterve lähimmäinen sairastuu flunssaan, ja kuolee – vaikka olisi ollut tämmöinen flunssarokote tarjolla.

Jokaisen pitäisi pystyä näkemään miten tämä parinkymmenen vuoden takainen kuvio toistuu nyt "koronakriisinä" – mutta vielä paljon totalitaarisemmassa muodossa: flunssarokotteita ei sentään ihan väkisin ihmisiin tungettu (kovin usein); mitä nyt valehdeltiin kaikesta koko ajan.

Kun tiedetään, että "flunssakuolemat" oli jo tuota Gavin perustamista ennenkin merkitty väärin: keuhkokuumeet oli niputettu samaan lukemaan – kun käytännössä "flunssakuolemista" joka ainoa oli nimenomaan keuhkokuumekuolemia... kun taas tänä vuonna ne tunnetaan "koronakuolemina".

Keuhkokuume voi johtua ihan allopaattien itsensäkin mukaan yli kymmenestä eri syystä (mm. märän rätin pitäminen naamalla saattaa aiheuttaa nimenomaan keuhkokuumeen). Silti ne kaikki niputetaan paisuttamaan tilastoa, jota muuten ei olisi olemassa ollenkaan.

Oili Strömin mukaan myös lapsilla esimerkiksi kurkkukipua ja kuumeista nieluinfektiota eli angiinaa aiheuttavaa streptokokki A -bakteeria ei ole ollut liikkeellä kuten ennen. Nuhakuumetta on esiintynyt, mutta ei sitäkään suurissa määrin.

Arvatkaa onko koskaan todistettu sitä, että streptokokki aiheuttaa angiinaa? Arvatkaa onko joskus yritetty vaihtoehtoisesti miettiä mahtaisiko jokin elinympäristöstä löytyvä myrkky aiheuttaa juurikin samoja oireita – joiden seurauksena elimistöstä löytyy streptokokkia? 

Ström toivookin, etteivät koronan myötä opitut taidot unohtuisi.

– Toivottavasti koronaviruksen torjunnassa käytetyt keinot jäävät käyttöön myös koronapandemian jälkeen, sanoo Ström.

Haitallisen käsidesin hinkkaaminen? Haitallisen märän rätin pitäminen naamalla? Panikointi tyhjästä? Näitäkö koronaströmmin Oili toivoo jatkettavan sitten joskus kun... Kai sä Oili tiedät että tämän ei ole tarkoitus loppua ikinä?

Päiväkodin opit ovat menneet pojille hyvin perille, sillä käsiä pestään tarkasti kotonakin.

– Nyt he osaavat ihan itse suunnistaa käsienpesulle, kertoo Tammela.

Tätä kutsutaan normaalissa maailmassa aivopesuksi ja neuroosin aiheuttamiseksi. Normaalissa maailmassa tämä on kaikkea muuta kuin hyvä asia.



Ei kommentteja: