2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 11. maaliskuuta 2021

Sanoo maan oppositiojohtaja

 Myrkyttäjien kilta on ollut ahkerana:

Tansanian presidentillä on koronatartunta ja hän on kriittisessä tilassa, sanoo maan oppositiojohtaja BBC:lle

...ja nämä "oppositiojohtajat"™ ovat luonnollisestikin erityisen suulaalla päällä olleet siellä, missä IMFn koronafasismilahjonta ei ole kelvannut (toisin kuin vaikkapa Suomessa – jossa opposition ainoa valituksenaihe on se, että totalitaarinen [ja kaikin tavoin laiton] diktatuuri otetaan liian hitaasti käyttöön). 

Afrikan mantereella taidettiin hoidella päiviltä jo viime vuonna joku muukin koronakulttia arvostellut pressa – ja jos mikään tässä tämänkertaisessa tarinassa pitää paikkansa, myös Magufuli on pikapuoliin "koronan" uhri.

Mustamaalaus näyttää tältä:

Presidentti on toistuvasti sanonut, että koronaa voidaan torjua rukouksin. Tartunnan saaneille hän on suositellut höyryhengitystä.

Se, mikä unohdetaan mainita, on se, miten Magufuli todisti PCR-"testauksen" olevan huijausta: hän lähetti labraan näytteitä moottoriöljystä, vuohesta, hedelmistä jne. – ja sai positiivisia tuloksia ainakin papaijasta (temppu on toistettu sittemmin ainakin Italiassa, samanlaisilla tuloksilla). 

PCR-"testiä" ei voi käyttää diagnosointiin, mutta koko körönähysteria tukeutuu nimenomaan, vain ja ainoastaan PCR-"testeihin".

Yksi viimeisiä täysjärkisiä poliitikkoja

Jännityksellä voidaan odotella, milloin myös Meksikon presidentti "sairastuu koronaan" – hän kun ei myöskään näe diktatuuria hoitokeinona mielikuvituspandemiaan. Brasilian Bolsonaro taisi jo "sairastua" (mutta on edelleen mirakulöösisti hengissä), ja epäilemättä Venezuelan Maduro on työn alla, samoin kuin Valkovenäjän Lukashenka – ja Iranin parlamenttiahan harvennettiin reippaasti jo siinä "ensimmäisessä aallossa".

Ehkä Magufulille tehdään siellä sairaalassa BoJo-tyyppinen tarjous, josta ei voi kieltäytyä – ja mies palaa takaisin areenalle koronadiktaattorina, minkä jälkeen kaikki on kiellettyä (vähän kuin meidän "demokraattisessa" Suomessamme alkaa olla tilanne).

Tansanian presidentti John Magufuli on saanut koronatartunnan ja häntä hoidetaan parhaillaan sairaalassa Keniassa, kertoo maan oppositiojohtaja Tundu Lissu Britannian yleisradioyhtiö BBC:lle(siirryt toiseen palveluun). Lissun mukaan Magufuli lennätettiin Nairobiin hoitoon maanantai-iltana ja hän on kriittisessä tilassa.

Sairaala toden totta on kriittinen tila – josta kannattaa pysyä kaukana.

Lissu perustaa tietonsa ”luotettaviin lähteisiin”. BBC ei ole voinut vahvistaa tietoja.

Ahaa? Eli Totuusministeriö tässä kertoilee huhuja tositarinoina? Hirmu yllättävää.

Viime viikolla katolinen kirkko kehotti kansalaisia ottamaan koronaviruksen vakavasti sen jälkeen, kun 60 nunnan ja 25 papin kerrottiin kuolleen kahden viime kuukauden sisällä koronaviruksen kaltaisiin oireisiin.

Mitä muuta katolinen kirkko on kehottanut ottamaan vakavasti? Kaikkivaltiaan jumalan, joka rakastaa varauksettomasti kaikkia, mutta antaa miljoonien silti kärsiä joka siunaaman sekunti – vaikka kaikkivaltiaana voisi lopettaa nuo kärsimykset koska tahansa. ...Mutta ovatpahan ainakin todistaneet vääriksi Magufulin väitteet rukouksen parantavasta tehosta. Vai?

...vaan onneksi lääketeollisuus on jo pitkään korjannut jumalan tekemät virheet lääkkeillä joista on pelkkää hyötyä, eikä ollenkaan haittaa ikinä.

Ei kommentteja: