2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 8. maaliskuuta 2021

Danse macabre

 Sairaushuoltamoilla on hir-vee kiire:

Zulunkielinen Jerusalema-tanssihaaste leviää myös Suomessa – pohjalaisen terveyskeskuksen henkilökunta innostui: "Tanssimme kohti valoisampia aikoja"

Jerusalema? Tässäpä video Israelista:

Kuten huomaamme, tässä lavastetaan koronapaniikkia: "potilasta kyörätään kiireellä teholle" -kohtaus kuvataan tilassa jossa ei oikeasti hoideta potilaita – ja lopputulos on oletettavasti näytetty teeveeuutisissa kuvituspätkänä.

...koska sairaushuoltamot hukkuvat kuoleviin potilaisiin:
Joka maassa veivataan samaa koreografiaa saman biisin tahdissa – mikä ei yhtään viittaa masinoituun propagandaan, eihän. Vaikkapa Irlannissa skoudet harrastivat tätä irvailua nimenomaan niillä alueilla, joihin kotiinsa vangituilla ihmisillä ei ollut mitään asiaa. Tämä on suoraa vittuilua – vaikka nämä ihmiset eivät sitä itse tajuakaan.

...mutta sairaushuoltamot – joissa on jälleen suljettu suurin osa osastoista – ovat "äärirajoilla". ...vaikka kummasti löytyy aikaa treenailla koreografioita. Tuossa artikkelissa toki kerrotaan, miten hoitajat tekevät tätä vapaa-ajallaan – mutta eipä heillä taida paljon muuta ollakaan kun potilailta evätään oikeiden terveysongelmien hoito – eivätkä ihmiset myöskään uskalla mennä sairaaloihin vaikka olotila sitä vaatisi, kun siellä väijyy se tappajatauti, jonka jäljiltä 0,001% merkitään kuolleiksi juuri tähän mielikuvitusvirukseen (vaikka ovatkin kuolleet johonkin ihan muuhun [eli intubointiin]).
Me muserrutaan kuolevien körönäpotilaiden alle!

Suomessa ei vissiin ole innostuttu kuvaamaan tyhjiä käytäviä tyhjissä sairaaloissa; sellainen ei ilmeisesti kuulu meikäläiseen kansanluonteeseen. Tottahan asiat ovat juuri niin kuin meediosto väittää, ja nämä koronakultin kirkot ovat yhtä helvettiä, sodanoloisia kauhun tyyssijoja. Ainakin Oulussa tunnutaan saavan vitamiinipuutteesta kärsiviä potilaita hengiltä ihan urakalla – millä ei tietenkään ole mitään tekemistä iatrogenian kanssa. Tietenkään. ...Vaikka se ihan virallisestikin on kolmanneksi yleisin kuolinsyy (ja todellisuudessa ylivoimaisesti yleisin: ihmiset kuolevat "hoitoon").

Ei kommentteja: