2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 18. maaliskuuta 2021

Fin-796H, only one case

 Suomi mainittu (via):

Covid new strain: How deadly is the Finnish coronavirus variant?

It must be lethal as hell.
Only one case of the virus — temporarily named Fin-796H - has been detected so far, but scientists are hesitant as they do not yet know how far it could have spread.
Yksi ainoa "tapaus" – mutta kun siitä ei voi tietää miten hir-veen kauas se on ehtinyt levitä "oireettomien kantajien"™ mukana (vaikka "oireettomat kantajat" eivät levitä yhtikäs mitään), niin kyllähän tästä pitää varmasti laminoida ihmiset kryosäilöön odottamaan parempaa vuosisataa.
Olo on kuin vilttiketjupelaajalla. Ei voi osallistua sanailuun kun ensimmäisessä matsissa tuli tehneeksi oletettavasti yhden "väärän" linkityksen faktuaaliseen tietoon tjms.

...ja samaan aikaan meediosto jatkaa täsmälleen samaa vastuutonta propagandaansa kuin aina:

Terveys­asian­tuntijat pitävät Astra­Zenecan rokotusten keskeytystä järjettömänä – ”Erittäin huono veto”

Toivottavasti nämä eksperttispesialistit saavat (mieluummin ennemmin kuin myöhemmin) sen minkä ansaitsevat: nämä pässit haluavat varmuuden vuoksi myrkyttää ihmiset millä hyvänsä litkuilla – normaalin (vitamiinipuutteesta johtuvan) kausiflunssan takia – mutta eivät halua samalla lailla varmuuden vuoksi välttää ihmisten tappamista, mitä tällä litkulla tehdään. Kaikki eivät kuole, mutta jotkut kuolevat. Nimenomaan rokotteeseen.

Käytännössä kukaan ei ole koskaan kuollut flunssaan, mutta "rokotteisiin" ihan kiistattomasti on, liudalti – joten mitä nämä eksperttispesialistit haluavat varmistella?

AstraZeneca takes $6m hit after 'faking conferences' to bribe doctors

Tai kuten nykyinen pääministerimme kymmenisen vuotta sitten blogasi:
Lääketeollisuus kuljettaa lääkäreitämme vuosittain varsin avokätisesti erilaisiin seminaareihin ja koulutustapahtumiin ympäri maailmaa. Esimerkiksi Tampereen kaupunginhallituksen henkilöstöjaostolle tulee vuosittain hyväksyttäväksi kymmeniä tämänkaltaisia seminaarikutsuja. 
Iltakoronasanomien Kirsi "Korona" Jääskeläinen yrittää jostain kumman syystä hirvittävällä vimmalla markkinoida tunnetusti tappavia myrkkyjä lukijoillensa. Miksi? Mitään "pandemiaa" ei ole olemassa. Mitä koronakirsi oikein haluaa?
Norjassa ollaan ainakin innokkaita tappamaan itsensä turhilla mutta haitallisilla "rokotteilla"

Ei kommentteja: