2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 12. maaliskuuta 2021

Raivoissa leviää nimilista

 Näin etenee tahallinen vahingon tuottaminen mielisairaassa järjestelmässä:

Stockmann: ”Edellytämme jatkossa maskin käyttöä”

Tämä on täysin rikollista toimintaa, ja kuten artikkelin loppupuolella todetaan:

Kaupan liiton mukaan yksikään kauppa ei voi kuitenkaan käytännössä estää asiointia maskin puuttumisen vuoksi

...koska kyseessä on tahallinen ruumiillisen vahingon tuottaminen – mikä on siis rikollista touhua. Näillä ihmisillä alkaa todella vipata päästä meedioston jatkuva älämölö.

”Haluamme suojella asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuutta”

...mutta sen sijaan toimitte juuri päin vastoin... 

, Stockmann kertoo tiedotteessa ja toteaa koronatilanteen siirtyneen uuteen vaiheeseen.

Tämä on harhaista valehtelua. "Koronatilanne"™ on edelleen samaa PCR-kusetusta kuin tähänkin saakka. Vilkaistaanko vaihteeksi käyriä?

Wau. Tosi katastrofaalisen näköistä. Katsotaanko sama vielä lukuina?
Kokonaista 40 ihmistä koko maassa on oikeasti sairaana – loput 17793 on näitä PCR-"sairaita" (eli terveitä), ja 46000 on joskus näyttäneet PCR-huijauksessa "sairailta", vaikka ovat hekin enimmäkseen olleet todnäk täysin terveitä. Intuboinnilla on toki tässä vuoden aikana saatu tapettua 776 ihmistä, vaikka jokainen tietää, että intubointi on täysin väärä metodi vitamiininpuutteesta johtuvan flunssan hoidossa.

Turhastahysterisointi saa sitten aikaan tätä:

Abien bileet johtivat useisiin tartuntoihin Hämeenlinnassa Eivätkä johtaneet; "tarttuvia tauteja" ei ole olemassa: muut opiskelijat raivoissaan, somessa leviää nimilista tartunnan saaneista

Nimilistoja. Tämä on bolshevismia puhtaimmillaan: kuvitellaan joidenkin "aiheuttaneen" pelkällä läsnäololla jotain (mitä ei koskaan ole pystytty todistamaan), ja sitten ruvetaan raivoamaan.
Levitettiin vähän nimilistoja.


Ja fasismin kukkasena voidaan lukea sitten tällaista:

Sisäministeriö: Vain poliisilla olisi oikeus pysäyttää ja kysyä liikkumisen syytä - ”armeija ei ole tulossa kaduille”

"Ihre papiere, bitte." Tuo lausunto tarkoittaa sitä, että armeijan tuomista kaduille on jo harkittu.
Koronapoliisi tässä vain tarkistaa, että olette olennaisia ihmisiä – ettekä turhia, jollaisilta näytätte.
Vilkaistaanko vielä käyriä?
Waauu. Tilanne on todella räjähtänyt käsiin juuri nyt.

Urgent Open Letter from Doctors and Scientists to the European Medicines Agency regarding COVID-19 Vaccine Safety Concerns

...mutta Fimeahan on sitä mieltä, että muualla keskeytettyjä AstraZenecan myrkkyjä voi Suomessa kuitenkin käyttää ihan huoletta, koska vaikka tuo litku muualla aiheuttaa veritulppia, Suomen rajojen sisäpuolella sellainen on lääketieteellisesti mahdotonta.

...Ja siis tämä lääkärien vetoomushan koskee ihan kaikkia näistä "rokotteista". ...Eikähän tämä suinkaan ole ensimmäinen lääkärien ja tieteentekijöiden vetoomus, joka koronafasisteilta ei saa minkäännäköistä huomiota. ...Kun on tämä kamala vitamiininpuutteesta johtuva kausiflunssa, jota ei edes huomaa sairastavansa.

Ei kommentteja: